10 ting å gjøre i LA

Wonderful LA!

10 ting å gjøre i stjernenes by

 

LA er en av byene i verden som så og si har alt. Uansett hva du er ute etter av opplevelser, smaker, ny mat, mennesker, shopping så har denne byen det. Mange av de som har bodd der i mange år, føler at de så vidt har begynt å utforske byen sin, så her er det viktig å prioritere riktig.

 

 

 

  1. Er du glad i god mat, en deilig dag ved bassenget og god service? Da må du til Beverly Hills Hotel!Dette hotellet er virkelig noe for seg selv. Det er ikke billig, men skal du spandere litt ekte Beverly Hills luksus, er dette stedet. Her har flere verdenskjente folk bodd, og hele stedet har en særegen kjendis-stemning. Hotellet ligger ikke langt unna Rode Drive med alle de flotte butikkene. På kvelden kan man få seg en fantastisk middag i legendariske Polo Lounge, som er en utrolig hyggelig restaurant. Og hvis du har planlagt en dag ved bassenget, kan man betale litt ekstra og få sin egen cabana, og spise lunsj i Cabana cafe. Dette er virkelig en uforglemmelig opplevelse for hele familien! (https://www.dorchestercollection.com/en/los-angeles/the-beverly-hills-hotel/)
  2. Er du interessert i en middag i solnedgangen og en helt unik utsikt, så er The Roof Top by JG midt i blinken for deg.Denne restauranten ligger ute på taket til hotellet Waldorf Astoria og har utsikt utover åsene bak Beverly Hills. Maten er helt fantastisk og spesielt er de veldig berømte for sin Lobster Burger, som er helt fantastisk god. Hvis du er interessert i å få sett noen stjerner, er dette et godt sted å se etter dem. Servicen er god, og selv om det koster, er dette en helt spesiell opplevelse. https://www.waldorfastoriabeverlyhills.com/dining/the-rooftop-by-jg/
  3. Har du lenge lett etter et sted der du kan få fikset håret? Da må du bare dra til Mèche Hair Salon!Mèche er en førsteklasses frisørsalong og de har blant annet kunder som Jennifer Lopez, Beyonce, The Kardashians og mange flere. Frisørene er neon av de flinkeste du finner og de kunne ikke vært hyggeligere. Her har de ikke bare vann og kaffe å by på – de har masse av drikke og mat i tillegg. Dette er høyt anbefalt av mange og virkelig verdt å satse på hvis du vil ha that LA-look! http://mechesalonla.com
  4. The Ivy – en helt unik restaurant.Etter at du har fikset håret, kan du spasere bort til The Ivy. Dette stedet er virkelig en institusjon. Ikke bare er den helt fantastisk dekorert med blomster, farger, puter og duker, den har også den beste Italienske maten. Alle som jobber der er supersøte og kanskje spiser du lunsj ved siden The Kardashians eller Pamela Bach! http://theivyrestaurants.com
  5. Malibu er det ingen tvil om at er et flott stedEr du glad i strand, sol og varme? Ta turen til Malibu. Dette stedet er vel verdt besøket. Strendene er store og havet har en perfekt temperatur. Her er det også gode surfe-muligheter for de som er erfarne eller vil ta et kurs i det. Det er også masse forskjellige spisesteder, cafeer og barer rundt omkring som kan være hyggelige å spise på. Mest kjent er kanskje Nobu Malibu – en super kul restaurant rett ved havet. Men her er det populært – husk å bestille i god tid! https://www.latourist.com/index.php?page=attractions-links-malibu
  6. The Beverly Wilshire – et historisk luksus hotell.Skal du unne deg litt god gammel Bevery Hills luksus, er dette hotellet for deg. Hotellet ligger i Rode Drive og er helt fantastisk å bo på. Wilshire er utstyrt med et flott pool området, Nail bar, spa og ikke minst luksus fra topp til tå. Dette er i tillegg det hotellet som den berømte filmen Pretty Woman ble spilt inn på. https://www.fourseasons.com/beverlywilshire/
  7. Opplev den gode stemningen i Santa Monica.På 90-tallet ble det berømte TV-programmet Baywatch spilt inn på Santa Monica Beach. I dag kan du faktisk se at badevaktene fortsatt går i samme uniform! I Santa Monica er det mulig å gjøre alt fra shopping, sitsing, sykling på stranda og ta en utflukt på Santa Monica pier. Alt dette er verdt å gjøre. Spesielt er sykkelturen du kan ta fra Sant Monica Beach og ned til Venice Beach en minnerik opplevelse. https://www.santamonica.com/visit-santa-monica/
  8. Vær kulturell på The Getty Center

Dette museet har utrolig mye spennende og kulturelt å by på. De fikk blant annet en ny utstilling for noen uker siden med ekte kunst fra oldtidens Egypt og fra Romerriket. Du kan bestille bord på restauranten deres eller ta med piknik kurven å sette seg i den fantastiske hagen. Og arkitekturen i seg selv er vel verdt et besøk! www.getty.edu/

  1. Se på husene til stjernene.LA har absolutt nok av kjendiser rundt omkring, men hvis du er en av de som vil se litt nærmere på livene til disse stjernene er det fult mulig å ta en tur for å se på de flotte boligene deres. Elvis Presley og Michael Jackson hadde blant annet hus rett ovenfor hverandre. Hvis du er usikker på hvordan du finner de rette rutene å kjøre finnes det små busser som kan ta deg med rundt, eller så kan du kjøpe kart som viser deg alt du trenger å vite. https://www.seeing-stars.com/Live/OtherStreets.shtml
  2. Se soloppgangen fra Runyon Canyon

Hvis du lider av jetlag, kan du komme deg opp tidlig og ta en tur i Runyon Canyon. I motsetning til det meste i LA, er dette helt gratis! Det er ikke langt å gå opp til et flott utsiktspunkt, der du ser utover hele LA. Det er en helt spesiell opplevelse å se solen stige opp over denne enorme byen, som har så mye å by på. https://www.runyoncanyonhike.com/information/

 

 

 

 

 

 

 

About Sofie Benedicte Løvlie-Bruland

View all posts by Sofie Benedicte Løvlie-Bruland →