Den nye store?

Colin John på en tidligere opptreden. FOTO: http://www.musikknyheter.no/images/16899.jpg

Colin John på en tidligere opptreden. FOTO: http://www.musikknyheter.no/images/16899.jpg

Det var ved en tilfeldighet at dette arrangementet kom opp på feeden min på facebook. Colin John skulle opptre, jeg dro og fikk snakket litt med han etter han opptrådte.

Av: Julie Sand

Sub scene arrangert i tradisjonen tro den årlig ”Oslo kulturnatt”. Sub scene er et alkoholfritt lokale som har cafe og arrangerer konserter i de varme og personlige lokalene i Rosenkrantzgate 17. Det er en mulighet for fremadstormende artister å fremføre og opplyse publikumet om deres musikk.

Colin John er en spirende musiker fra Bærum som går siste år på videregående, og satser fult på musikken. Han ga tidligere i år ut et album kalt” Mellompartiet”. Som blant andre har sanger som” Jewels” og det er sånn det er” som er verdt å sjekke ut.

– Albumet heter mellompartiet fordi det handler om partiet i livet der man er mellom barn og voksen, sier bærumsgutten i et intervju. – Mellompartiet er rett og slett ”mellompartiet” i livet.

Han ga alt gjennom tre sanger; «jewels», «det er sånn det er» og «danser alene». «Danser alene» er ny og ikke enda på nett. Han åpner for en blanding av rock og singer/songwriter, med et retro drag over seg.

Han er verdt å følge med på fremover, hvem vet om han er den neste store?

Sjekk ut her!

Facebook: https://nb-no.facebook.com/ColinJohnspage/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2CHhUUUad0DuYVVCWDteTg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.