Lei av knekkis kjøp Scrunchies!

Schrunchies (2)

 

Scrunchies lager skolens kuleste armbånd og hår strikker, de er både fargerike og gode å bruke. 

Scrunchies er en egen bedrift med egen nettside og logo. Hver eneste strikk er hånd sydd og de legger masse tid ned i hver eneste strikk. Strikkene er laget av et behagelig materiale som er godt å ha på seg. Strikkene har en smart multifunksjon med at de kan både brukes som hårstrikk og armbånd. Halvparten av pengene de tjener går til et veldedig formål som blir bestemt av elevene. Scrunchies jobber for at ferdigproduktet, er bra, godt, og fint. 

 

-Kvalitet går framfor alt-

Mathias har dratt til arbeidsrommet, der Scrunchies er godt i gang med jobb. Man kan bare virkelig forstå hvor mye jobb de bruker på hvert enkelte strikk når man er på jobbeplassen der de jobber, og man kan se med sine egne øyne.


-Hva er det pengene dere tjener går til?

-Pengene går til to ting. Vi har et veldedig formål som vi donerer penger til. Dette formålet kalles for, «leger uten grenser». Hvis man ikke vet hva leger uten grenser er, det er en nøytral medisinsk hjelpe organisasjon som støtter land i krig og er med på å redde mange mennesker. Resten av pengene går til nye stoffer, materialer og litt kos.

Hvilket materiale er strikkene laget av?

-Strikkene vi produserer er lagd av kvalitets sikre materialer, som silker, velur og bomull. Siden vi bruker materialer som er såpass pålitelige og kostbare varer de lenge og de mister ikke verdien. Men, ikke misforstå, våre handler er blitt vurdert lenge og vi har valgt priser vi mener er rettferdige, men også gode.

Hvordan har dere satt priser, har dere tatt utgangspunkt med farge, favoritt eller kanskje materiale? 

-Vi har brukt mange midler for å finne priser. Vi vil jo at prisene skal være rettferdige for begge sider. Vi har ikke tatt utgangspunkt i våre personlige favoritter fordi vi ikke vil blande våre egne  meninger inn i varen sin verdi, forklarer Solveig.

For jentene i Scrunchies går kvalitet framfor alt, derfor har de latt det være kvaliteten som gir prisen. Strikkene med stoffene som bruker billigere materialer koster 25 kr, mens de med høyest kvalitet koster 30 kr . -Når vi lagde priser syntes vi det var viktig å ikke gjøre for store forskjeller. Vi ville helst ha prisen innenfor et budsjett, for å ikke gjøre at noe koster mye mer enn noe annet, men også for å gjøre at alle kan kjøpe de forskjellige produktene.

 

-Skal dere på noen messer og har dere ambisjoner om å vinne? 

-Vi skal på jule messe 14. desember, og i tillegg skal vi selge på Ris skoles dag. Vi har ikke ambisjoner om å vinne, det viktigste for oss er å ha det gøy og vis vi vinner hadde det vært veldig gøy og en stor bonus. Alle her har lyst til å vinne men vi vet hvor vanskelig det er så vi fokuserer på opplevelsen og alt vi lærer.

 

Nå er det snart jul og noen kule strikker hadde vært en perfekt julegave. Du kan enten kontakte dem på hjemme siden deres eller ringe dem på dette . Hvis du ønsker å vite mer om dem kan de besøkes på Instagram eller nettsiden deres som er linket nedenfor. håper dere hjelper dem å selge stikkene sine så de klarer målet sitt om å få donert penger til et veldedig formål.


I Schrunches er det ni mennesker som jobber. Dette er navnene til alle i gruppa:

Amina Solveig Synne Ylva

Hermine Eva Adrian

Fredrik Tia

 

Instagram: Scrunchies.eb

Nettside: http://scrunchies.webnode.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.