Netflix-10 filmer og serier du må se

Riverdale

riverdaleKrim, drama, rivaleri, vennskap og romanse. Dette er en serie på to sesonger. En ny jente kommer til byen. Byen Riverdale er delt opp i to deler, North og Southside. Southside er full av narkotika, gjenger og vold. Northside var som en normal bygd, helt til gullgutten ble funnet dø ved elvebredden.

Divergent

SHAILENE WOODLEY and THEO JAMES star in DIVERGENT

Romantisk action. Fra første gang man ser den er det en favoritt. Andre gang? Enda bedre. Beatrice Prior må ta det viktigste valget i sitt liv. Skal hun forlate familien og bli lykkelig på sin egen måte, eller bli og leve etter andres behov. Uansett må hun lande på et valg om en uke, og derfra leve livet ut i fra det.

The 100

the 100

Spenning, action, romantikk og triller. Serien har 4 sesonger på norske Netflix. Verden gikk under og mange skjøt seg opp i verdensrommet, opp på en flåte. Men ettersom tiden går, blir generasjonene større og større, og det blir stadig mindre plass. Tilslutt bestemmer myndighetene at de skal redusere befolkningen. Ved å sende ungdomskriminelle ned på jordaOverleve å bli skutt ned er en ting, overleve i en ødelagt verden er en annen. 

Juleprinsen

Juleprinsen

Hennes største drøm er å bli en journalist. Endelig får hun et oppdrag. Dette kan endre livet hennes, men ikke på den måten hun trodde. 

Arrow

 Arrow

Oliver Queen lever det perfekte livet. Han har den perfekte familien, perfekte huset, perfekte venner, perfekt kjæreste. Så selvfølgelig er han ikke fornøyd. Han drar med søsteren til kjæresten sin, Sara, på en yatch, men finner snart ut at karma er virkelig. Båten synker, Sara drukner, faren drukner, og han blir strandet på en øde øy. Med ferdighetene og tankene han har utviklet i løpet av de fem årene på øya, hvordan skal han klare å vende tilbake til et normalt liv og menneskene han har løyet for?

Hundehotellet

Hundehotellet

Søskenparet Andi og Bruce har flyttet fra fosterfamilie til fosterfamilie i mange år, men har aldri følt seg hjemme noen steder. Den eneste som virkelig ser ut til å bry seg om dem er Bernie fra barnevernet. De må også holde hunden deres hemmelig, siden fosterforeldrene har forbudt dyr i hjemmet. Men så finner de et nedlagt og gudsforlatt hotell, som de bestemmer seg for å gjemme hunden i. Etter det tar de inn én hund til, deretter enda en, og det baller på seg helt til det er flere titalls hunder inne på hotellet. De innser at de må ha hjelp, og sammen med de nye vennene må de holde Hundehotellet hemmelig for både fosterforeldrene, barnevernet og ikke minst dyrefangerne. 

Lucifer

Lucifer

Lucifer Morningstar har bestemt at han har fått nok av å være den pliktige tjeneren i helvete som djevel og bestemmer seg for å tilbringe litt tid på jorden for bedre å forstå menneskeheten. Han drar til Los Angeles  Citof Angels. 

Need for speed

need for speed

 

Gateraceren Tobey slippes ut av fengsel og tråkker gassen i bånd i jakten på personen som ga ham skylden for drap. 

Once upon a time

once upon a time

Hva hvis alle eventyrene var ekte? Og den onde dronningen i Snehvit vant? Eller kastet alle til et parallelt univers hvor de ikke husket hvem de var? Også kommer det en frelser som ikke visste det selv. Bare sønnen hun ga opp for adopsjon som 19-åring. Hva hvis alt dette skjedde i samme serie? 

Naked

Naked

Hver gang Rob Anderson nesten får gifte seg med drømmekvinnen sin, våkner han opp på gulvet i en hotellheis, naken og gjenopplever bryllupsdagen. Han har en time på seg for å oppfylle happy ever after. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.