Plaza mysteriet del 2

Disse faktaene kan hinte til hva som skjedde den forunderlige pinseaften i 1996. Plaza mysteriet, en evig uløst sak.

Julie Sand og Christina Sundlo

pistolgrepet

 

Vi fortsetter drøftingen om mordet på den mystiske og såkalte «Plaza kvinnen».

Etter som at ingen av de tidligere teoriene om Plaza kvinnen kan stemme 100%, er det egentlig bare å kaste seg ut i spørsmålene om hva som kan ha skjedd med denne mystiske kvinnen. Men først finnes det ganske mye tilleggs informasjon man må vite før man begynne å  tenke på dette knotete mysteriet.

Den viktigeste opplysningen man burde vite, er det at hun var på hotell rommet i flere døgn og gikk bare en gang ut av rommet. Hun sjekket inn på hotellrommet 31. mai, og ble funnet død i sengen sin lørdag 3. juni klokka 20.04. Under hele oppholdet sitt, gikk hun bare ut av rommet sitt en gang. Torsdag 1. juni klokken 08.34 og 2. juni klokken 08.50  kom hun tilbake. Altså et helt døgn senere. I mellomtiden kom en vaskedame inn på rommet for å vaske. Den samme vaskedamen kom inn på rommet har blitt intervjuet noen år senere og dette det hun sa: -Da jeg kom inn på rommet var det ikke tegn på noen personlige eiendeler på hele hotellrommet. Bortsett fra et par med veldig fine sko som stod i gangen. Disse skoene ble ikke funnet på rommet hennes når etterforskerne ryddet og samlet bevis. Bare det at et par med sko kan forsvinne sånn er ganske merkelig i seg selv.

Kanskje dette mysteriet blir løst med moderne forskning? Eller forblir det et mysteriet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.