Hvem er lærerne våre- 10 spørsmål med:

Holgar Johannesen

Hva slags person var du på ungdomsskolen?

Nå vil jeg ikke virke skrytete, men jeg var egentlig god i alt. Det kom ganske lett for meg. Jeg var best i fotball, musikk, på skolen osv. Jeg bodde på et lite sted. Det var veldig avslappende å bo der, ingen karakterpress og ingen av foreldrene mine brydde seg om jeg skulle på videregående. Jeg gredde heller aldri håret, og jentene brukte heller ikke sminke, fordi det ikke var et behov. Ellers holdt jeg på med fotball, fisking og andre bygdeting.

Hvilke lærere henger du med?

Etter skolen henger jeg mest med de mannlige lærerne, og det hender vi går på ski og sånt. På skolen er jeg egentlig med de fleste.

Hva fikk du i musikk, gym og norsk/færøysk på ungdomsskolen?

Musikk: 6

Gym: 6

Færøysk: 4

Hva er det første du gjør når du kommer hjem?

Først henter jeg de to barna mine fra SFO og barnehagen. Så, når jeg kommer hjem må jeg rett og slett være en forelder. Og, hvis jeg får tid trener jeg eller spiller musikk. Vi ser aldri på TV, bare Netflix.

Har du noen hobbyer?

Jeg holder jo på med tryllekunst. Jeg har noen oppdrag og har hatt et eget show på Færøyene.

Har du noen gang hatt problemer med politiet?

Nei, men jeg har vært involvert. Da jeg gikk på videregående ble jeg tilsendt 100g hasj. Det var en jeg kjente som misbrukte navnet mitt, og sendte det til min adresse. Derfor måtte jeg ordne det med politiet. Ellers har det bare vært et par fartsbøter.

Hva er drømmereisen din?

Jeg reiser relativt lite, men drømmereisen er vel 3 måneder i USA. Men, jeg takler ikke og liker meg ikke i varme. 25 plussgrader er mer enn nok.pastedImage

Hva pleier du å gjøre i feriene?

Jeg pleier å reise til Færøyene. Jeg har hele familien min der, og er faktisk den eneste som bor her i Norge.

Synes du det er vanskelig å kjefte på elever?

Jeg får ikke dårlig samvittighet, men jeg synes det er litt slitsomt. Altså, jeg har ikke et mål å kjefte på elever, jeg vil helst unngå det.

Hvordan er kjærlighetslivet?

Jeg har en kone som jeg har vært gift med i 12 år, så vi var ikke så gamle da vi giftet oss. Vi dro for å studere sammen i Norge i 2006.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.