Dette er de skumleste stedene i verden

Noen av disse stedene er åsteder for noen av de forferdeligste hendelsene du kan tenke deg. Som det første stedet, Auschwitz, verdenskjent for sine grusomheter.

auschwitz

1. Auschwitz (Polen)

Over en million mennesker døde i Auschwitz. Inne i leiren er det fortsatt mulig å finne rester, inkludert sko, briller og til og med hår etter ofrene. Dette er ikke en oppløftende tur, men hvis du vil lære mer om andre verdenskrig og en av de mest tragiske hendelsene i menneskets historie er dette et godt sted å dra til. Alcatraz (USA) Alcatraz er en øy hvor USA sitt sterkeste og sikreste fengsel ligger. Fengselet var åpent fra 1934 til 1963.I løpet av de 29 årene Alcatraz var i bruk, var det 36 rømningsforsøk. 15 av dem ble drept under forsøket. Alcatraz ble stengt på grunn av forfall og det var for dyrt å holde det vedlikeholdt.

banff springs hotel

2. Banff springs hotel (Canada) 

Hotellet er kjent for å være et av de mest hjemsøkte stedene i verden. Legenden sier at spøkelsene til en familie som ble drept der, fremdeles beveger seg rundt bygningen. De sies at en familie på tre aldri sjekket ut av hotellet. En far med sin kone og datter skulle ha bodd på rom 873 før faren drepte familien sin også tok selvmord.

fukushima

3. Fukushima (Japan) 

Dette er stedet hvor en av de mest ødeleggende atomulykker fant sted. Ingen ble heldigvis drept, men 300 000 måtte evakuere. Det kom et av Japans kraftigste jordskjelv noen sinne. Det kraftige skjelvet ble fulgt av flere etterskjelv. Det kom også en tsunami og rammet den nordlige kysten hvor Fukushima ligger.

Edinburgh castle

4Edinburgh castle (Skottland)

Edingburgh castle har en helt forferdelig historie å fortelle. Fra mord og drap til å bli brent i hjel. Slottet er nå kjent for å være fylt med spøkelser og paranormal aktivitet. Folk sier at de har sett flere forskjellige spøkelser, en hodeløs trommeslager,  franske fanger fra syvårskrigen og  til og med et spøkelse av en hund som vandrer rundt på gravplassen.

london dungeon

5. London dungeon (England)

Dette historiske museet tar besøkende tusenvis av år tilbake i tid, gjennom noen av de blodigste hendelsene i London. Museet dekker Den store brannen i london, Jack the ripper, Tower of London og den franske revolusjonen.

blood falls

6. Taylobreen (Antartisk) 

Denne breen er også kjent som «Blood Falls», fordi en strøm av rødt vann ble funnet under breen. Mysteriet er ennå ikke blitt løst.

choeung ek

7. Choeung ek (Kambodsja)

Khmer Rouge-regimet i kambodsja var ansvarlige for døden til over en million mennesker i Choeung ek. I dag tjener stedet som et minnesmerke og museum, hvor du kan se kropper, bein og skumle rester fra fortiden.

island of the dead dolls

8. Island of the dead dolls (Mexico)

En jente druknet i forsøket på å redde dukken sin i Xochimilco. For å hedre henne begynte en mann å henge opp dukker i skogen, merkelig nok så døde han på det samme stedet. Du kan fortsatt se dukkene og noen sier at det er mulig å høre skrik der.

BRAN, ROMANIA - MARCH 10: Bran Castle, famous as "Dracula's Castle," stands among Transylvanian mountains on March 10, 2013 in Bran, Romania. Bran Castle's reputation as the supposed home to Dracula corresponds little with Bram Stoker's novel, nor did Vlad Tepes, the sadistic 15th-century Wallachian prince, ever live there. Nevetheless the castle retains the myth and tourists flock there in large numbers. Bran Castle, along with the mountainous region of southern Transylvania, which is home to Saxon fortified towns and churches, are among the asssets the Romanian government hopes will bring increasing numbers of tourists to the country. Both Romania and Bulgaria have been members of the European Union since 2007 and restrictions on their citizens' right to work within the EU are scheduled to end by the end of this year. However Germany's interior minister announced recently that he would veto the two countries' entry into the Schengen Agreement, which would not affect labour rights but would prevent passport-free travel. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

9. Bran castle (Transylvania, Romania) 

Bran castle er kjent som Draculas castle, og fikk navnet sitt på grunn av eieren. Vlad the impaler. Lokale historier forteller at Vlad var opprinnelsen til historiene om Drakula, den verdensberømte vampyren. Hvorfor, er det få som vet.

Leap castle

10. Leap castle (Irland) 

En av de største attraksjonene her er et rom fullt av pigger som ble brukt til å henrette fanger. Det inneholdt også et kapell som blir kalt for «Det blodige kapellet» på grunn av all volden som fant sted der.

aokigahara

11. Aokigaharaskogen (Japan) 

Skogen blir også kalt for «selvmordskogen». Dette er fordi skogen er stedet med nest høyest antall selvmord i verden. På skiltet i bildet står det til og med en oppmuntring om å beholde livet som lyder, livet er en gave gitt av dine foreldre. Det skumleste er at det er mulig å se døde kropper liggende eller hengende omkring.

ohio university

12. Ohio university (USA)

En jente, som mange trodde var en heks, tok sitt eget liv etter å ha skrevet sataniske meldinger over veggen i sitt eget blod. Etter dette sier noen at universitetet er hjemsøkt.

sedlec ossuary

13. Sedlec ossuary (Tsjekkia)

Denne tsjekkiske kirken er dekorert  bare med menneskeben. Lysekronene er av hodeskaller og mange forskjellige typer ben. Det er brukt 40 000 skjeletter for å dekorere denne kirken.

pripyat

14. Pripyat (Ukraina)

Pripyat regnes som den mest berømte spøkelsesbyen i verden. Alle 45.000 innbyggere ble tvunget til å forlate sine hjem og 31 personer døde etter Tjernobyl-katastrofen i 1986. Tjernobyl-katastrofen er en atomkraftulykke som sendte store mengder radioaktive partikler opp i atmosfæren.

50 berkeley square

15. 50 berkely square (England) 

Det har vært spøkelsesobservasjoner på 50 Berkeley Square. Den mest berømte rapporten er om en liten jente som hørtes gråte i øverste etasje, som er avlåst. Berkely square blir også kalt for «Det mest hjemsøkte stedet i London».

charleville castle

16. Charleville castle (Irland)

Jarlen av Charleville fikk denne eiendommen bygget i 1789. Hans åtteårige datter, Harriet, døde da hun falt ned trappene, og besøkende rapporterer ofte at de høre latter og skrik der.

Så det var de skumleste stedene kjent i verden, kort fortalt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.