Kan sesong 2 toppe sesong 1?

Stranger things s2

456

Dette er den nye netflix serien som tar verden med storm. Revolusjonerende handling, med eksepsjonelle skuespillere

Fra venstre: Noah Schnapp (Will Byers), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Millie Bobby Beown (Eleven), Sadie Sink (Max Mayfield), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Finn Wolfhard (Mike Wheeler)

 

Millie Bobby Brown er skuespilleren som har rollen som El (Elleven) i den kjente netflix serien. Den andre favoritten er karakteren Mike, som blir spilt av Finn Wolfhard. Disse to skuespillerne har blitt internasjonale favoritter og dette er ikke uten grunn. I sesong 1 handler det om å finne den savnede personen i vennegjengen på fire, Will. Han forsvant sporløst en natt han syklet hjemover og ingen ante hva som hadde skjedd. Samtidig som han forsvinner dukker det opp en mystisk jente, Elleven, Will utvikler fort følelser for henne og henne i retur. sesong 1 handler kort sagt om å finne will og befri han. I slutten av filmen ofrer Elleven seg for å drepe monsteret og forsvinner.

Sesong 2 omhandler hvordan det går med Will som var død i «The upsidedown». Det begynner en ny jente på skolen deres, Max, hun blir det sjette medlemmet i gjengen deres. Etterhvert begynner mystiske hendleser å skje med Will og det dukker opp et ukjent dyr. Vennegjengen prøver å finne ut hva dyret er, samtidig som Mike kommer på sporet av Ell (Elleven).

Personlig syntes jeg det er en sesong som er helt nødvendig å se om man har sett sesong 1. Jeg er usikker på hvilken av sesongene som var best, men de var veldig forskjellige. i sesong 2 blir du bedre kjent med hver karakter og det er mer skummelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.