Påskeferie i Oslo

Det er snart påskeferie, og hvis du er hjemme lurer du kanskje på hva du skal gjøre. Vi har funnet noen morsomme aktiviteter for deg og mange andre.

Ski

Uansett om du liker langrenn eller slalåm best er det mange fine plasser å drive med disse aktivitetene. Du har selvsagt Tryvann til å stå på slalåm. Hvis du tenker deg å stå på ski alle dagene eller stå litt før påskeferien er det faktisk verdt det å kjøpe sesongkort så du slipper å kjøpe kort hver gang du står på ski. Når det kommer til langrenn kan du f.eks gå på turer som Elveli til Kikut og til Tryvannsstua.

ljb blijbj

Museer

Hvis du virkelig kjeder deg i ferien kan du dra til et museum. Neida, det er masse å lære på et museum. Hvis du er interessert i havet kan du enten gå til Norsk maritimt museum eller til Kon-Tiki Museet. Er du interessert i historie kan du gå til Forsvarsmuseet, Forsvarets fly samling eller Vikingskipshuset. Et av de kuleste museene i Oslo er Astrup Fearnley-museet, her kan du se kunsten til mange forskjellige kunstnere. Teknisk museum har flere påskeaktiviteter  i løpet av påskeferien som animasjonsverksted, vitenshow og planetariet.

Vaffeldagen

25. mars er den viktigste dagen i verdenshistorien, Guds gave til jorden, nemlig vaffeldagen! Du kan møte opp på Mathallen, Vulkan 5 fra 11.00-15.00. Du trenger ikke føle deg dårlig hvis du spiser for mange vafler, for pengene går til å forbedre levevilkårene til hjemløse i Oslo gjennom organisasjonen Vaffelgutta.

Diverse aktiviteter:

For deg som liker å lese er Tøyen Bibliotek stedet å være. Det er massevis av bøker og opplevelser, og alle mellom 10 og 15 er velkommen.

Man kan også dra på et escape room. Der blir du låst inn i et rom og har en time på å komme deg ut. I Oslo anbefaler vi «Escape Hunt». De har 3 forskjellige escape rooms som du kan komme deg gjennom. Adressen er Øvre Slottsgate 18-20, men husk at du må bestille på forhånd. Det kan også være gøy å prøve klatring. Hvis det virker gøy, burde du dra på klatreverket på Torshov.

Vi håper at noen av forslagene våre interesserte deg og gjør din påske bedre. God påske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.