Reisetips fra eksperter

De ekspertene er noen elever fra valgfaget reiseliv., hvor de drømmer om de aller beste reisene. Her har de skrevet om sine favorittsteder. Dette kan kanskje være en inspirasjon for hvor du har lyst til å reise i fremtiden.

Sør-Afrika

En av elevene vi intervjuet hadde lyst til å dra til Sør- AfrikSØR-AFRIKATurforslag730a først å fremst for varmen og naturen. Han ville oppleve naturen med safari for å se på dyrelivet, og spesielt løver. Han hadde hørt mye positivt om Sør-Afrika som inspirerte han til å velge akkurat dette stedet.

New York

GettyImages-538096543_mediumEn av de andre elevene vi intervjuet hadde lyst til å dra til New York fordi han har bare vært der en gang, men da var han veldig liten og husker nesten ingen ting derifra. En av hovedgrunnene til at han hadde lyst til å dra dit var på grunn av shoppingen man kan gjøre der når det er så mye utvalg og så mange butikker som det er. Han ville også komme å se de store og høye skyskraperne som for eksempel Empire State Building.

Paris

paris_noche_museos_01En av de andre elevene hadde lyst til å ta turen til Paris. Hun hadde lyst til å se på Eiffeltårnet og den kjente triumfbuen. Og selvfølgelig hadde hun lyst til å shoppe. Hun hadde lett etter en genser som bare fantes i en spesiell butikk i Paris. Hovedgrunnen til at hun valgte akkurat Paris var at byen var jo kjent for å være kjærlighetens by og hun vil kunne si at hun har vært der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.