Bless the stress

Eksamen og tentamensperioden nærmer seg med stormende skritt, og stressnivået stiger stadig mer blant elevene. Enten du er i åttende, niende eller tiende klasse, er det helt sikkert at du har opplevd en form for stress eller press.  Hvordan kan man håndtere dette stresset? Elevbedriften «Bless the stress» har svaret! 

bts

Hva er det deres elevbedrift går ut på? 

-Elevbedriften vår jobber for at elever skal bli mindre stressa i hverdagen, for det er mange som kjenner på press fra alle kanter på å prestere så godt som mulig. Det vi gjør da er å gi ut stress-pakker gratis til elevene, noe som inneholder produkter som skal hjelpe deg med å håndtere stresset. Vi når også ut til elevene gjennom en nettside, hvor elevene kan kontakte oss for å få tips og triks for hvordan man kan takle stresset. Vi har snakket med helsesøster og en yoga-instruktør for å få faglig kunnskap på dette feltet.

Hvorfor valgte dere å hstress som fokus i deres elevbedrift?

-Stress er et veldig stort problem og mange gjennomgår dette på skolen, så vi følte det var nødvendig med en platform der man kan få hjelp.

Kan dergi noetiptil hvordan man kan unngå stress?

-Man kan utføre ulike avspenningsøvelser og finne metoder for å håndtere det. Det er også viktig å ha en plan for hva du skal gjøre utover dagen, eventuelt et system som passer for deg. Du kan også gå inn på nettsiden vår og bestille en stresspakke for å gjøre hverdagen enklere: blessthestresseb.wixsite.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.