Skolens mest populære toalettmapper

Vi snakket med den populære gruppen Kesk som lager dusker til vesker. Denne lille bedriften består av Elise, Kristin, Kaia og Sofie, og tilsammen blir de Kesk. De rekonstruerer nye vesker og syr toalett mapper.

29510930_405919483206419_8880721388520865792_n

Det forrige produktet deres var dusker til vesker. Vi kan trygt si at det slo an, av tretti produserte dusker ble alle solgt! Vi spurte dem hvordan de fikk ideen og de svarte at: De hadde fått noen gamle vesker, og kom på noen ideer utefra det. Duskene er unike fordi at de er reprodusert av vesker og de inneholder refleks så de er veldig trygge. Vi tenkte at siden den forrige ideen deres slo så mye an vil mest sannsynlig den nye ideen gjøre det også. De er soppas populære at det kan være lurt å ta kontakt tidlig.

Alle har forskjellige oppgaver
Inni gruppa er det mange jobber, alle må jobbe som et lag for at de skal kunne lage de gode produktene sine. Kristin styrer markedsføringen, dette innebærer å lage plakater og nettsider.  Sofie er den som driver med produktutvikling dette er essensielt for at alle tingene blir lagd riktig, og til riktig tid. Til slutt har de Kaja på økonomi. Jeg tror vi tydelig kan si at rollene virker bra, ettersom etterspørselen har vært så stor. Det er også veldig viktig å si at pengene de tjener går til rosa sløyfe kampanjen. Så hvis dere er interessert i en fin veske eller toalett mappe eller bare vil støtte dem i kampanjen deres kan du kjøpe et av produktene deres.

 

kesk toalettmappe29496737_405919463206421_6548103398565085184_n

hvis du er interessert i en veske kan dere sende en mail: kesk.eb.03@gmail.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.