Hva skjedde med Pokemon Go?

Pokemon go var verdens mest spilte mobil spill. Men hva skjedde?
Folk over hele verden i alle aldersklasser spilte det. Spillet går ut på å finne og fange pokemons. Man kan finne pokemons som er bedre enn andre og derfor ble det en dramatisk konkuranse om å ha de beste pokemonsene.

Vi har intervjuet noen tideligere pomemonjaktere i årsklassen 11 år. de var spesialister på hvor man kunne finne de beste pokemonsene og hvordan man kunne fange de, men når de var på toppen av karrierene sine sPokemon-GO-4K-Wallpapertoppet de. Det var bare ikke morsomt lenger forteller pokemon ekspertene. De ble rett og slett bare lei av å gjøre det samme hele tiden. de trodde det var hovedårsaken til at pokemon go ble så upopulært. Det kom nye populære ting som tok lit over, mente de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.