Skyteepisode på YouTube’s hovedkvarter

Kvinne skjøt 3 mennesker og seg selv på YouTube’s hovedkvarter

skrevet av Anders

3. april dro en kvinne inn til YouTube’s hovedkvarter hvor hun startet å skyte. Hun ble først observert av ansatte fra kontorene sine, det ble enormt kaos i bygningene, gulvet ristet så, flere ansatte trodde det var jordskjelv. Kvinnen skjøt 3 mennesker før hun til slutt skjøt seg selv. Kvinnen het Nasim Najafi Aghdam. Nasim skal ha kommet seg inn på området gjennom garasjeanlegget og inn til YouTube, hvor hun startet å skyte mot en tilfeldig gruppe med mennesker som hadde lunsjpause. Alle de 3 skutte havnet på sykehus, hvor nå 2 av dem allerede skrevet ut. Nasim døde selv på stedet da hun skjøt seg selv. Nasim skal først ha besøkt en skytebane før hun dro rett til YouTube sitt hovedkvarter.

Hvorfor?

Ifølge bl.a. broren hennes, hadde Nasim lenge en youtube kanal, hvor hun klaget på at YouTube sensurerte videoene hennes uten grunn. Broren sa at det hun brukte kanalen hennes mest til, var hennes lidenkap for å stoppe dyremishandling, hun var selv veganer. I senere videoer, og på nettsiden hennes fokuserte hun mer på at YouTube sensurerte eller «demonetized» videoene hennes, som gjorde at hun fikk veldig lite, eller ingen inntekt på videoene hennes. Dette kan være en stor grunn til at hun dro helt til YouTube’s hovedkvarter for å få ut sinnet hennes og for å «hevne seg».

https_cdn.cnn.comcnnnextdamassets180404054308-nasim-najafi-aghdam          4960396