Lyst til å ha supert hår, og støtte noe godt? Da passer Scrunchies for deg.

Scrunchies bilde 2

Scrunchies er en egen bedrift med egen nettside og logo. Hver eneste strikk er håndsydd og de legger masse tid ned i hver eneste strikk. Strikkene er laget av et behagelig materiale som er godt å ha på seg. Strikkene har en smart multifunksjon med at de kan både brukes som hårstrikk og armbånd. 50% av inntektene til Scrunchies blir nå sendt til BKF¹

Mathias har dratt til arbeidsrommet, der Scrunchies er godt i gang med jobb. Man kan bare virkelig forstå hvor mye jobb de bruker på hvert enkelte strikk når man er på jobbeplassen der de jobber, og man kan se med sine egne øyne.

Hvilket materiale er strikkene laget av?

-Strikkene vi produserer er lagd av kvalitets sikre materialer, som silker, velur og bomull. Siden vi bruker materialer som er såpass pålitelige og kostbare varer de lenge og de mister ikke verdien. Men, ikke misforstå, våre handler er blitt vurdert lenge og vi har valgt priser vi mener er rettferdige, men også gode.

Hvordan har dere satt priser, har dere tatt utgangspunkt med farge, favoritt eller kanskje materiale? 

-Vi har brukt mange midler for å finne priser. Vi vil jo at prisene skal være rettferdige for begge sider. Vi har ikke tatt utgangspunkt i våre personlige favoritter fordi vi ikke vil blande våre egne  meninger inn i varen sin verdi, forklarer Solveig.

For jentene i Scrunchies går kvalitet framfor alt, derfor har de latt det være kvaliteten som gir prisen. Strikkene med stoffene som bruker billigere materialer koster 25 kr, mens de med høyest kvalitet koster 30 kr . -Når vi lagde priser syntes vi det var viktig å ikke gjøre for store forskjeller. Vi ville helst ha prisen innenfor et budsjett, for å ikke gjøre at noe koster mye mer enn noe annet, men også for å gjøre at alle kan kjøpe de forskjellige produktene.

 

I Schrunches er det ni mennesker som jobber. Dette er navnene til alle i gruppa:

Amina Solveig Synne

Ylva Hermine Eva

Adrian Fredrik Tia

Scrunchies bilde 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scrunchies har også en egen nettside og Instagram.

http://scrunchies.webnode.com/

https://www.instagram.com/scrunchies.eb/

 

 

¹BrystKreftForeningen

https://brystkreftforeningen.no

 

Av: Mathias og Peder