Teknologi i praksis bygger hus!

I det siste har teknologi i praksis bygget husmodeller, i sammarbeid med Skanska. De har satt sammen ispinneliknende pinner til husmodeller. Husmodellene vil være utstilt på Ris skoles dag torsdag 7. juni.

Av: Paul Johan Slungaard og Aniruddha Girish Aramanekoppa

Simon Kiil Bøhmer mener arbeidet med husmodellene har fått ham til å vurdere å jobbe med noe håndverkerrelatert, men han tviler på at det vil skje. Han vil jobbe med noe teoretisk, men balanserer det ved å ta teknologi i praksis.

Han forklarer hvordan de har bygget husene slik at de ville være 10 ganger mindre enn ekte hus. De begynte med et skjellet, og satte deretter på panel. Han mener samarbeidet i hans gruppe var bra, men at de andre gruppene ikke hadde samarbeidet like godt. Samarbeid og nøyaktighet har vært essensielle deler av husbyggingen, og når man ser på resultatene forstår man at det er noe Simons gruppe har vært klar over.

Som sagt vil Simons, sammen med 4 andre grupper sine hus bli utstilt på Ris skoles dag 7. juni 2018.

Dette er huset til Simons gruppe

Innsiden av huset

Ikke alle husene ble ferdige

 

Simon mener prosjektet har vært gøy, og vil ta teknologi i praksis på 10. trinn også.

About Aniruddha Girish Aramanekoppa

View all posts by Aniruddha Girish Aramanekoppa →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *