Skapproblemet er i boks! 

 

Det er et kjent problem at skap garderoben til 10. trinn er litt vel liten, dette er noe vi i medier og informasjon ville gjøre noe med. Les videre for å få vite: hele historien +løsningen.

 

 

Vi i medier og informasjon syntes ikke at skap garderoben var i henhold til sånn det skal være. I friminuttene blir det mye mennesker og mye kaos, og vi fant ut at det er vanskelig for lærere og få med seg hva som skjer der inne. Dette er noe vi ønsket å gjøre noe med så vi ba om et møte med rektor og ass. rektor,hvor vi fikk legge fram noen av våre forslag. Ett av forslagene var for eksempel bokser i klasserommene.  Dette var noe ledelsen allerede har tenkt på og ideen om bokser var gjennomført i en prøveperiode med  E klassen, noe som hadde virket veldig bra.

 

Skolen var helt enige i at det måtte gjøres noe, og de var også veldig løsningsorienterte. De ville også høre det fra elevenes perspektiv og var veldig opptatt av å høre på oss, noe vi setter veldig stor pris på. Fra starten har skolen tenkt på at garderobeløsningen på 10. trinn  ikke var noen god løsning, men de har fått høre at det ikke er fantes noen annen løsning.

 

Ikea er utsolgt på denne typen bokser, men skolen jobber med å få tak i det til enkelte utvalgte klasser. Poenget med disse boksene er at man kan putte bøkene sine i dem, og om kvelden så låses de inn i et skap. Dette vil gjøre at færre elever vil trenge å gå innom skapene og derfor vil det bli mindre mennesker. Alle klassene som får boksene vil fortsatt beholde skapene så de kan ha klær og andre ting der.   

 

Min egen opplevelse av boksene er at det er veldig praktisk og enkelt. Det er også greit at hvis du glemmer en bok slipper du å løpe til skapene du trenger bare å gå til boksen din i skapet.  det skaper ro i klassen og slipper å forstyrre læreren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.