Slutt på Office-problemer?

Det har vært mye trøbbel med Office-produkter i høst

Nok en gang skal jeg skrive på norskdokumentet mitt, et kåseri. Så plutselig kommer står det du kan ikke redigere dette dokumentet. Så da innlastet jeg den igjen og da er alt slettet fra dokumentet og jeg må skrive alt igjen. Det er bare så irriterende. Men problemet er faktisk på andre siden av kloden.

Problemet med OneNote er såkalt synkronisering –  at elevene får ikke se det læreren skriver og læreren for ikke se det de skriver. Da får elevene anmerkninger når det egentlig ikke er deres feil. Man får ikke gjort lekser til timen når man har problemer med OneNote. Det bruker opp timen når noen få elevers pc-er ikke virker i OneNote og da vet ikke læreren hva han/hun skal gjøre. Enten undervise eller hjelpe dem å bruke tid på å finne ut hva du skal gjøre.

Det skjer hver dag. Det er mange ganger jeg skrive noe hjemme også kommer det ikke på skole. Det er mange ganger jeg prøver å få OneNote til å fungere. Da for jeg ikke gjort noe ting. Noen ganger kan jeg ikke skrive på min egen side, det bare går ikke.  

Denne gangen er det internasjonalt 
Det er ikke uvanlig at det er trøbbel med PC-er på skolen. Som regel skyldes det CGI (firmaet som drifter skolens PC-er) Denne gangen er det ikke dem som er problemet men internasjonalt problem, nemlig hos Microsoft og Office 365.  Det er mange forskjellige problemer i verden med Office 365. Det er for eksempel i USA logge seg inn som er problemet og i England så kan de ikke komme seg inn i dokumenter.  

Problemet i Norge er at folk kan ikke logge seg inn eller å få inngang til andre sider og man blir også sperret til å åpne eller redigere dokumenter.  jobber på spreng sier de som jobber med Microsoft og ITI.  De sier at de “Jobber på spreng” og prøver og fikse problemet men hva er problemet.

Vi får håpe at det er slutten på disse problemene. Folk håper også at de som jobber med disse problemene blir bedre og neste gang kan de fikse problemet. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.