Bli med på årets Juleforestilling!

 

Bli med på årets juleforestilling! 

Planen er at det skje ting ! Alle kan bli med!

Dette skal bli en forestilling med masse forskjellige innslag. Det kommer til å være med et par band fra 10. klasse som blir med, inkludert bandet til Morten. Hvis man vil være med i band kan man snakke med Wendy eller hendvende seg til Morten. Hvis du har lyst til å være med kan du også ta en prat med Leif Peter.

Leif Peter har kor på torsdager i storefri som også skal delta i forestillingen. Her er det bare å møte opp om du ønsker å være med.  Sånn det er nå blir det en øving i uka, men når det nærmer seg forestillingen kommer det ekstra øvelser som legges opp i timene. Leif Peter ønsker at flere som er motivert til å synge vil melde seg med i koret. Du trenger ikke ha noe erfaring eller slikt, men et stort pluss om du synes at det å synge er gøy!

Planen for forestillingen er at det hvertfall skal være med noen dansere, koret og noen band. Hvis du ønsker å være med i danse gruppa er det bare å ta en prat med Therese, eller noen av de andre lærerne som er med på å  arrangere forestillingen. Man trenger ikke være flink til å danse eller å ha noe stort med erfaring. Det er bare å møte opp og bli med!

Det ligger lister over de forskjelllige innslagene man kan melde seg på hos Guro i resepsjonen. Om man ønsker å delta med noe annet enn kor, dans eller band kan man selvfølgelig det! Da er det bare å snakke med Leif Peter eller Wendy.

Det blir to forestillinger man skal forbrede seg til som skolen skal se på- halve skolen som publikum vær gang. I tilleg til dette har de som blir med i koret muligheten til å synge i skolegudstjenesten nest siste skoledag.

Og ryktene går at lærerne kommer med et eget lite innslag til showet…..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.