Konserter du ikke må gå glipp av!

Den lange og mørke vinteren begynner å komme oss i møte, og om morgenene er det mange som får litt lys gjennom musikken på vei til den lange skoledagen. Noen sanger hører vi på en uke og legger de fra oss, andre er all-time-favorites. Sjekk ut om noen av dine favoritter kan høres live om ikke alt for lenge!

Fredag 9. November 2018

Australske boyband 5 seconds of summer (5SOS) kommer til Norge og opptrer på Sentrum Scene, denne internasjonale gruppen har hatt flere hits som har klatret seg opp på lister over hele verden, de har nylig gitt ut «Youngblood» en sang som toppet listene i hjemlandet og New Zealand og kom så høyt som til 7. plass i USA.

Lørdag 10. November 2018

Den norske elektronikaduoen Lemaitre fyller Sentrum Scene, de er kjent for flere hits, bladt deres flere bragder er «Closer» og «Rocket girl».

Bilderesultat for lemaitre

Onsdag 14. november

Sondre Justad kommer til Parkteateret og fremfører sanger som «Riv i hjertet» og «Ikke som de andre». Han er en norsk sanger og låtskriver som fikk sitt gjennombrudd i oktober 2015. Han har blitt nominert til flere priser i forbindelse med gullruten.

Fredag 16. november 

DumDumboy er blant Norges størst rockerne i Norge gjennom tidene. De ble dannet i 1979 under navnet Wannskrækk og var et punkband. Deres største hits er «splitter pine», «tyven, tyven» og «englefjes». Og de fyller Union scene i drammen, kort tid fra Oslo. Denne gjengen har virkelig satt sine spor i norsk musikkhistorie.

Lørdag 17. november

Ønsker du å gjenoppleve slagerne fra 2000- tallet? Da må du komme deg til Telenor Arena hvor Lasgo skal gjennom de størst hitene. 

Tirsdag 4. desember

Norsk-amerikaneren Adam Douglas spiller på Oslo konserthus. Han vant stjernekamp og norges ører forrige runde. Han er kjent for «i once was an honest guy» og «tremolove».  

Onsdag 5. desember

Svenske vokalist, artist og modell Tove Styrke kommer til Parkteater i Oslo. Hun kom på tredjeplass på Idol i Sverige i 2009. Siden da har hun gitt ut store hits som «borderline» og «say my name», og kommet seg til toppen. 

Lørdag 8. desember

Sissel Kyrkjebø synger inn julen i Oslo spektrum. Hun er en sanger innenfor flere sjangere, og sikrer deg julefølelsen med hennes vakre sanger og julesanger vi alle kjenner og elsker, samt noen vi ikke alle har hørt!

Søndag 9. desember

Det norske indierockebandet dannet i 1984, deLillos, fyller Chat Noir med hits som «neste sommer», «tøff i pyjamas» og «smak av honning». De har tatt stor del av norsk musikkhistorie siden 80-tallet. Musikken deres kommer til å leve lenge!

Mandag 10. desember

Tom Walker slapp monsterhiten «leave a light on» sent i fjor. Og den har  Han finner veien til Parkteateret i desember. Han har klatret høyt opp på listene over hele verden, og han vil sikkert fylle Parkteateret når den tid kommer.

Den norske musikeren Maria Mena synger i Oslo konserthus. Hun har vært en stjerne siden 2002 da debutalbumet «My lullaby» nådde 5. plass på VG-lista. I senere år har hun gitt ut flere hits, «I dont want to see you with her» har nok vi alle hørt!

Tirsdag 11. desember

Legendariske Lauryn Hill kommer til Oslo spektrum og fanger publikum med hennes flotte sangstemme. Hun har vært en del av band som Wild Palms og The Fugees. Hun har satt seg i den internasjonale musikkjistorien, og dette er et etterlangtet besøk. Hun er kjent i forbindelse med sanger som «killing me softly with his song» og «Ex-Factor».

 

https://www.songkick.com/metro_areas/31422-norway-oslo?filters%5BmaxDate%5D=12%2F31%2F2018&filters%5BminDate%5D=10%2F27%2F2018&page=3&utf8=%E2%9C%93
https://www.songkick.com/metro_areas/31422-norway-oslo?filters%5BmaxDate%5D=04%2F30%2F2019&filters%5BminDate%5D=&page=3&utf8=%E2%9C%93

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.