Pewdiepie Vs. T-series: krigen om internett, Youtubetronen og mye mer!

 

Pewdiepie Vs. T-series er egentlig ikke en krig om hvem som skal ha mest abonnenter, men en krig om internettet i India

Du synes nok at det er rart at jeg sier at det er en krig om
internettet i India, men krigen er ikke en krig med våpen men en kamp om at de vil ha India online.

I India er mesteparten av befolkningen ikke online og India er det nest mest folkerike landet i verden etter Kina. I India er kun rundt 850 millioner av 1,35 milliarder innbyggere online og det er dette som er grunnen til denne krigen. De som er online i India blir presset til å velge mellom Facebook, Microsoft og selvsagt Google. De blir sett på som folk de kan utnytte.

T-series er egentlig et plateselskap på lik linje med for eksempel Vevo. T-series har mange små kanaler under den store hovedkanalen, som tar over Youtube. T-series regnes som et multi-kanalnettverk og har direkte adgang til Youtube, noe ikke mange andre kanaler har.

T-series er jo et stort selskap med mange ansatte og sjefen er Bhushan Kumar og eier jo selvskapte. Han ble født 27 november 1977 og han er 41 år idag! Kumar er gift med Divya Khosla, 13 februar 2005 på Maa Vaishno i Katra i India.

Felix Kjellberg eller Pewdiepie som han heter på Youtube er født
den 24 oktober 1989 han er nå 29 år. Han er oppvokst i Göteborg i Sverige. 
Den 15 august 2013 ble Pewdiepie kanalen med mest abonneneter på Youtube og kanalen har over 70 millioner abonnementer fra november 2018.

Pewdiepie får cirka 132.000 abonnenter hver dag og T series får cirka 140.000 abonnenter hver dag og det er snakk om at T-series vil overgå Pewdiepie som den mest abonnerte kanal den 6/12-18, men det er ikke helt sikkert fordi at det flere ganger har skjedd at T-series skulle ha tatt over som den mest abonnerte kanalen mange ganger før, men det har ikke skjedd ennå.

Den 26 oktober skjedde det noe bra for Pewdiepie, en annen Youtuber med navn «Mr Beast» la ut en video hvor han brukte masse av pengene sine på å kjøpe store reklameplakater der han reklamerte og oppfordret til at følgerene hans skulle abonnere på kanalen til Pewdiepie og slutte å abonnere til T series, det var ingen forskjell i T-series sine abonnenter per dag mens Pewdiepie sine gikk fra cirka 40.000 til ca. 100.000 til 300.000  nye abonnenter daglig.

Pewdiepie lager de fleste videoene selv, men noen ganger har han det travelt og han lar videoene bli redigert og lastet opp på Youtube av enten Blackwoto eller Bradwoto , andre brukere som han ofte nevner i videoene sine.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.