Komplett fikser lavere mobilutgifter for utenlandsreisene

Hvis du reiser ofte, eller har lyst på mye data, så er Komplett mobil et godt alternativ for deg

Komplett mobil er kanskje ikke den mest populære mobilleverandøren, men Komplett begynner nå virkelig å ta grep for å få folk til å abonnere og nå har de lansert tre nye abonnementstørrelser. 

Komplett mobil har nå lansert tre nye abonnementstørrelser, disse er 10GB, 15GB og 40GB. Abonnementene vil koste henholdsvis 349, 399 og 599 kroner i måneden.  

10GB abonnementet til Komplett mobil ble for en stund siden endret til et 12GB abonnement til samme pris, denne størrelsen blir nå gjeninnført.   

Komplett mobil skal også innføre fri SMS og fri MMS til hele verden i sine abonnementer. Komplett har tidligere også fått mye ros for fri EU-roaming, USA-roaming og Thailand-roaming. Dette er svært nyttig for nordmenn som reiser mye. 

Komplett mobil er en av de billigste mobilabonnementene av de med mye data. På 10GB har de lik pris som ICE.net, altså 349,- og taper akkurat for Chili mobil som gir 12GB for den samme prisen. På 15GB ligger de på 399,- noe som er samme pris som det Chli mobil gir for samme pris. Når det gjelder 40GB er Komplett en hundrelapp billigere enn Telenor og Telia, på 599,-, men de blir utkonkurrert av chili mobil i denne klassen. 

About Christian August Aulie Bjerkhoel

View all posts by Christian August Aulie Bjerkhoel →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.