Er du hjemme i vinterferien?

Hvis du er hjemme i ferien og ser etter noe å gjøre får du svar på det her! 

På Chateau Neuf (på Majorstua) går skuespillet «Trollmannen fra Oz«. Den hadde premiere 2. februar 2019 , og siste forestilling er 3. mars 2019. Denne forestillingen er passende for både barn og voksne og skal visstnok være veldig fascinerende og bra.  Musikalen «Trollmannen fra Oz» feirer 80 år rundt disse tider, og den handler om Dorothy og vennene hennes, Fugleskremselet, Blikkmann og Løven og når de må ut på en spennende reise. Absolutt verdt å se!

Om du ikke er den teatralske typen, er det mye annet å gjøre i Oslo.  Hvis du liker klatring, tilbyr «Oslo klatresenter» klatring for ungdommer som er 10-13 år og 13-16 år. Tidspunktene mandag-onsdag fra 09.00-16.00. Det blir opplæring i sikring, det blir masse buldring og klatring og tips om klatreteknikker. Prisen er 1980 kr. Alt nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Opplegget legges opp til hvor mye erfaring man har fra før, så alle kan være med!

En tredje mulighet er «Escape Room«. Det går ut på at to eller flere personer blir låst inne i et rom, og så må man løse en oppgave for å komme seg ut. Det kan være morsomt og skummelt på samme tid. Hvis man vil, er det mulig å konkurrere flere grupper mot hverandre. I Oslo er det flere steder som har «Escape Room». Det ligger 5 steder nede i sentrum, rundt Frogner og i nærheten av Grunerløkka.

Noen andre muligheter for vinterferien er å for eksempel stå på skøyter. Det er veldig gøy og koselig for både små og store og man kan stå på skøyter med venner og familie. Noen steder å stå på skøyter er Ready-banen, Frogner stadion (det koster 15 kr for barn og 40 kr for voksne) og Spikersuppa skøytebane. Hvis du trenger å leie skøyter koster det 120 kr på Spikersuppa, 120-150 kr på Frogner, avhengig av hva slags skøyter man vil ha. På Ready-banen er det ikke utleie, men på Skattkammeret på St. Hanshaugen kan man leie skøyter, ski og annet utstyr helt gratis!

Foto: flickr Thomas Rousing

Dette er bare litt av det dere kan gjøre i ferien. For andre ideer gå inn på: Aktiv i oslo. 

Kilder: https://www.aktivioslo.no/hva-skjer-i-oslo/trollmannen-fra-oz/

          https://www.aktivioslo.no/escape-room-oslo/

https://www.aktivioslo.no/hva-skjer-i-oslo/klatring-i-vinterferien-for-barn-og-ungdom/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.