Er 18 årsgrensespill farlige for deg

Innledning: Mange barn får ikke lov til å spille spill som er 18 årsgrense. Burde egentlig barn under 18 få lov til å spille spill som er 18års grense. Det skal vi ta opp i om i denne teksten. Og hvordan 18 årsgrense spill burde de få lov spille. 

Hvorfor barn over 14 år bør få spille enkelte spill med 18 årsgrense, dersom de ikke er FOR voldelig: vi synes at barn burde få lov til å spille 18 årsgrense spill. Dette mener vi fordi det er mange som ikke blir påvirket av slike spill, men selv om det er noen som blir påvirket burde ikke det gå utover de som ikke blir påvirket. 

Bilderesultat for csgo
http://pngimg.com/download/58684

Thomas Wold ved Psykologisk Institutt ved NTNU sier at 16 årsgrensespill og 18 årsgrensespill ikke påvirker barn. -Det er lite som tyder på at medievold endrer barnas holdninger til det å utøve vold. Men noe forskning viser kortvarige endringer i barnas følelser. Disse kan sprike i alle retninger fra glede til aggresjon. Denne effekten er kun kortvarig, sier Wold.                                       

Et spill som er 18 årsgrense, men som ikke bør være det: csgo: Et spill som jeg synes man burde kunne spille nå man er under 18 er kanskje csgo.  Dette synes jeg fordi du kan skrive inn noen koder som gjør at du kan enten gjøre kvaliteten dårligere eller fjerne alt blod fra spillet. 

Eksempel på at ungdom kan bli påvirket av voldelige spill er Call of Duty dette er et eksempel på et skytespill som folk kan bli avhengige. Avhengighet og påvirkning av spill kan være ganske farlig som ABB han tok jo liv og mange ble skadet i den ulykken. Så man kan bli fort påvirket av sånne spill. 

 I alt har vi kommet fram til det er opp til av foreldrene og hva de synes, og for eksempel hvis de ser at du ikke blir påvirket så er det opp til dem om du skal få spille eller ikke. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.