Fortnite forklart til foreldre (og andre uvitende)

Bilderesultat for fortnite
foto: flickr bruker BagoGames

Dette går Fortnite Battle Royale ut på:

Fortnite er det mest populære spillet i verden akkurat nå. Det  spilles av folk i alle aldre, det er flest gutter/menn som spiller, men det er også mange jenter som spiller. Spillet går ut på at man hopper ut av en flyvende buss som kjører deg over øyen spillets handling finner sted på, dette er kallt en battlebus.

Når man har landet på øyen må man finne et våpen for å drepe de andre, det er forskjellige våpen en kan velge mellom, og de ulike våpnene kan påføre mer eller mindre skade. Hvis man mister liv av å bli skutt kan man få mer liv ved å finne bandasjer og noe som kalles «shield» for og få enda mer liv.

Det finnes også en storm som er alltid formet som en sirkel, og varier hvor den er hver runde. Den blir mindre og mindre etter først 6 min, 3 min, 2 min og 2 min før den slukkes helt. Hvis man er inne i stormen mister man litt liv hver 1 sekund. hvor lengre man er i runden hvor mer liv mister man om gangen. Dette gjør at en runde hvis man vinner tar ca 15-20 minutter.

Materialer er noe man trenger for og vinne runden. Man bruker materialene til og bygge  vegger, gulv, trapp og kjegleformet tak. Man må bruke 10 materialer for hver ting man plasserer ned. Det meste materiale man kan ha er 2997 materialer. Det finnes 3 typer variasjoner av materialer, wood, brick og metal. wood er lettest og så er det lengre tid og få metal. Metal har mer tid så det tar lengre tid og skyte ned. noe man må bruke for og hakke til seg disse maretalene er noe som heter en pickaxe som er nye man kan kjøpe for ekte penger

Barnet dit har nok mest sannsynlig spurt om å få lov å bruke penger på Fortnite. Men er det verdt det? Man får ikke noe ut av å bruke penger på spillet, unntatt å se kul ut for deg selv. Ingenting du kjøper på Fortnite hjelper deg med å vinne.

Når du står igjen som eneste overlevende etter en hel runde i spillet, og alle de andre 99 spillerne er drept… Da får du en såkalt Win, dette er statistikk på hvor ofte du har vunnet. Personen med flest Wins i verden er brukeren zRotation (per 29.01.2019) ifølge www.fortnitetracker.com.  

Foto: pnging.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.