Karpes Comeback

22 februar 2019 kom Karpe ut med den nye EP’n som heter Sas Plus/Sas Pussy, og er nt EP med 15 sanger og en varighet på 29,47 minutter. En EP er en musikalsk plateutgivelse som er for langt til å være en singel men for kort til å være et album. Denne EP’n handler om at man reiser på livets første klasse, men samtidig som man gjør dette skammer man seg.

Ungdommene på Ris har en blandet følelse om det nye prosjektet til Karpe. På niendetrinn er responsen svært positiv. det eneste som trekker ned er at EP’n er veldig lang og at det kan bli litt kjedelig å høre på etterhvert. 

Tiende klasse hadde andre tanker. EP’n er altfor langt og det blir for dumt. Hvis man bare liker en sang så må man sitte å spole hele tiden i tillegg at man må legge til hele det 29,47 minutters lange EP’n på spillelisten og det kan være litt irriterende (Ep’n er laget som ett enkelt musikkspor på 29,47 minutter). 

Vi spurte også om de kunne gi oss et terningkast. Gjennomsnittet på Ris skole av de vi har spurt er 4,6. mens Dagbladet gir en 5’er og VG en 6’er. 

Tilsammen er sangene og hele EP’n bra,  men vi lander på at de heller kunne laget et helt album med sangene hver for seg i steden for at man må slite med å spole til det sekundet sangen en ønsker å høre på, starter.

About Iben Johanne Anderssen Dalan

View all posts by Iben Johanne Anderssen Dalan →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.