Nå kommer Titanic II!

Og da mener jeg ikke filmen, men et ekte skip!


Dette er en tegning av hvordan Blue Star Line har tenkt at Titanic II skal se ut. Kilde: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Titanic_II.jpg 

Selskapet som bygger skipet, Blue Star Line er allerede i gang med byggingen. Skipet skal være like luksuriøst som sin forgjenger, men samtidig inneholde teknologi i toppklasse.

Skipet skal også være delt inn i klasser, første, andre og tredje klasse. Slik var det med den originale også.

Det har flere ganger blitt planlagt å lage en ny versjon av det kjente skipet, men det har aldri blitt gjennomført, før nå. Allerede i år 2000 kom noen med et forslag om det, men etterkommerne av de som var på Titanic synes det var en dårlig ide.

Jomfruturen er planlagt å gå fra Dubai til Southampton i 2022 og vil etter det gå regelmessig mellom England og USA. Skipet vil også dra på forskjellige turer rundt i verden.

Billettprisene er det ikke sagt noe om, men de er ventet å bli høye. Prisene for billett på første klasse vil nok være de høyeste, men det er ventet å få mye for prisen. Prisene på Titanic var veldig forskjellige, men alle lå et sted mellom 15 og 870 dollar da, og det tilsvarer mellom 350 og 100.000 dollar nå til dags.

Fakta om Titanic:

  • Titanic var et skip som sank på sin jomfrutur fra Southampton til New York, natt til 15. april 1912.
  • Titanic var det største skipet noensinne. Skipet var 269 meter langt, 28 meter bredt og 53 meter høyt fra kjøl til skorstein.
  • Av omtrent 2200 passasjerer overlevde kun litt over 700, flest kvinner og barn. De ble reddet av skipet Carpathia som kom to timer etter Titanic sank til bunnen og hentet de overlevende.
  • Det har blitt laget mange filmer om hendelsen, men den mest kjente er nok Titanic fra 1997, med Leonardo DiCaprio og Kate Winslet i hovedrollene Jack og Rose. James Cameron er filmens regissør.

Dette er nok den mest kjente scenen fra filmen Titanic fra 1997.  
Her ser du Leonardo DiCaprio og Kate Winslet som hovedrollene Jack og Rose. 
Kilde: https://www.flickr.com/photos/hwmobs/20725237164 

Vil du lese mer om dette kan du sjekke ut: 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.