Ta denne testen for å finne ut hvem av disse tre ansatte på Ris du er!

Hvordan kommer du deg til skolen? 

A) Kollektiv transport

B) Kjører 

C) Sykler eller går

Du kommer hjem etter en slitsom dag. Hva er det første du gjør? 

A) Slenger meg på sofaen 

B) Begynner å lage middag 

C) Spiser 

Du skal kose deg med god mat en fredagskveld. Hva velger du? 

A) Sjømat 

B) Sushi 

C) Reinsdyr 

Hvilken farge liker du best? 

A) Rød 

B) Blå 

C) Grønn 
 

Favorittfaget ditt på skolen er… 

A) Nynorsk 

B) Gym 

C) Mat og helse 

Hvor i verden ville du reist på ferie akkurat nå? 

A) Azorene 

B) Maldivene 

C) Argentina 

Hvilken årstid liker du best? 

A) Høst 

B) Vinter 

C) Sommer 

Hvilken sjanger er din favoritt filmsjanger? 

A) Sci-fi 

B) Romantikk 

C) Dokumentar 

Når står du opp i helgene? 

A) 7.00 

B) 8.30 

C) 9.30 

Hvis håret ditt måtte vært grønt, blått eller rosa, hva hadde du valgt? 

A) Blå 

B) Rosa 

C) Jeg har ikke hår 

Hvis du fikk flest… 

A) Du er Tore! Du elsker nynorsk og står opp grytidlig i helgene. Du kan være streng men er også hyggelig å snakke med. Du er ganske tøysete og hjelper andre om du får muligheten! Du liker både å lære og å lære bort til andre.  Du liker fargen rød, men i håret ville du heller hatt blå. I ferien foretrekker du å dra til den portugisiske øygruppen Azorene, men du kunne også tenke deg spennende steder fulle av en lang historie som Påskeøya. 

B) Du er Helsesykepleier! Du er flink til å hjelpe andre og til å forstå dem som har det vanskelig. Du er pålitelig og god til å lytte. Du liker å være aktiv i gym, men like vel kjører du bil til skolen. Sushi er favoritt maten din og du sover ikke så lenge i helgene. Du syns at rosa i håret vil passe seg best. Selv om favorittårstiden din er vinter kunne du godt tenkt deg en ferie til varmere strøk. 

C) Du er Herbert! Du elsker matte og naturfag og liker å sove lenge.  Så lenge at du noen ganger kommer litt sent til ting. Du er veldig tullete, men kan også være seriøs. Du liker deg godt på laben og er flink med tall, men favorittfaget ditt er likevel mat og helse. Du er veldig glad i å spise kjøtt og en fredagskveld spiser du gjerne reinsdyr. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.