8 Tips for å få skoledagen til å gå raskere

Du har sikkert sittet i klasserommet og kjent på følelsen av at timen tar alt for lang tid, her er noen tips for å få skoledagen til å fly: 

1.Følg med 

Hør på det læreren har å si, å følge med i timen vil gjøre at du fokuserer på noe annet enn tiden, i tillegg går du ikke glipp av noe viktig.

  2.Ta skikkelige notater 

Å ta skikkelige notater vil gjøre at du ikke kjeder deg i timen, det vil også gjøre at du gjør det bedre på prøver og andre vurderinger hvis du er interessert i det. 

3.Ta notatene dine i form av å tegne 

Å ha en aktivitet gjør at du ikke tenker på tiden, da går tiden raskere. Et eksempel på en slik aktivitet er å tegne notatene dine. I følge John Cloud’s artikkel på content.time, vil å tegne notatene sine forbedre resultatene dine, dette er fordi at hjernen vil knytte informasjonen til bilder, som gjør den enklere å huske. 

Litt som dette

4.Vær aktiv i timene 

Vær nysgjerrig og spør læreren om spørsmål til faget dersom du lurer på noe, dette vil gjøre fagene mer interessante og da vil tiden gå raskere.  

5.Ikke stirr på klokka 

De fleste av oss har denne uvanen, vi stirrer på klokka for å se hvor lenge det er igjen av timen. Resultatet av dette er at tiden går mye tregere. 

Bilderesultat for staring at the clock
Ikke sånn

6.Kom deg ut av klasserommet i noen minutter 

Å sitte stille på det samme stedet lenge kan fort bli kjedelig, prøv derfor så ofte du kan å få en tur ut av klasserommet. Spør læreren om du kan fylle vannflasken, gå på toalettet, eller en lignende  

7.Dagdrøm/mediter 

Tenk på noe du er interessert i, eller noe du er glad i, finn et punkt på veggen eller i taket i klasserommet og feste blikket på det. La tankene vandre i en stund, og så plutselig er timen over. 

8.Gå inn på Ris avis

Gå inn på Ris avis og sjekk om det har kommet noen nye, spennende, artikler. Kos deg med artiklene, men pass på at læreren ikke ser det.

Med disse 8 tipsene kan du få skoledagene dine litt kortere, om det er det du vil.  

About Christian August Aulie Bjerkhoel

View all posts by Christian August Aulie Bjerkhoel →

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.