Elektriske sparkesykler!

Nettavisen har nylig skrevet om det nye fenomenet med elektriske sparkesykler. Disse sparkesyklene er i ferd med å fylle amerikanske og europeiske byer. Den europeiske utleietjenesten Tier melder at de nå lanserer el-sparkesykkelutleie i Oslo. De er allerede tilstede i mange andre europeiske byer. 

– Vi har gleden av å endelig lansere TIER i Oslo og kunne tilby Oslos innbyggere både et selvstendig og bærekraftig alternativ til urban transport. Vår fleksible, innovasjonsrike og fremtidsrettede tilbud vil kunne redusere forurensing samt redusere trafikk med et helt nytt nivå av et urbant framkomstmiddel, Phillip Haas, visepresident i Expansion TIER, i en pressemelding sendt til Nettavisen. 

Nøyaktig hvor mange sykler som utplasseres i Oslo kan de ikke svare på. Tjenesten lanseres offisielt lanseres onsdag 13. Mars.  

Selskapet sier det vil bli en minuttpris på 1,50kr, i tillegg koster det 10kr for å låse opp sykkelen. En tur på 10 minutter vil da koste 25kr. 

Det som er deilig med syklene er at de skal kunne parkeres hvor som helst, så lenge det er på et offentlig område eller forbudt å parkere. Selskapet hevder at de har folk som reiser rundt og flytter syklene til områder med høy etterspørsel. 

Siden syklene kan parkerer hvor som helst nesten er det også folk frustrerer seg over sykler som står eller ligger henslengt og sperrer fortau. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.