Hvilke hår produkter er best?

Jeg som mange andre lurer egentlig på hvilke hår produkter som er best. I denne teksten skal jeg legge frem noen hår produktmerker, hva de er kjent for osv. Vi har dratt ned til Lyko for å finne ut fra profesjonelle hva som er best. Der fikk vi mange tips og profesjonelle råd. Vi har fått disse merkene nedenfor som de synes er best. 

Laget av Emilie Hoelstad og Alice Gjersøe

Kevin Murphy 

Kevin har mange forskjellige collectioner så det er mye å velge mellom. Det er alt fra “hydrate” til “detox”. Det er et ganske kjent merke, mange bruker det. Det mest kjøpte produktet (05.03.19-13.10) på “lyko” har fått 4/6 stjerner: KEVIN MURPHY HYDRATE-ME SHAMPOO + CONDITIONER 

Sebastistian  

Sebastian er et hår produktmerke vi prøvde. Vi prøvde professional hydre shampoo. Denne fantastiske sjampoen tilfører fuktighet og rengjør i dybden, slik at håret etterlates skinnende og mykt,.lukter godt og er lett å forme håret etterpå. 

Sebastian professional hydre shampoo: 

Keratase 

Kerastase er en luksus merke, det er har også en veldig bra nettside hvis du vil diagnosere håret ditt. Det er et av de øverste mest kjøpte merkene i norge. På https://www.blivakker.no/ , som er et veldig kjent nettsted i Norge, er det mest solgte keratase produktet: Volumifique Bain Volume Shampoo 250ml 

 Redken  

Redken er et hår produktmerke som vi prøvde. Vi prøvde all soft mega hydramelt leave -in 150ml. Daglig pleie spesielt utviklet for svært tørt og tykt hår. Serumet tilfører en unik sammensetning av pleiestoffer som myk gjør håret og gjør det mer håndterlig, samtidig som det tilføres kontroll og glans uten å tynge. Dette hår produktet hjalp med farget litt slitt hår gjorde det mykere. Den gjorde ikke så veldig mye på det meste slitte av alt, men det gjorde resten av håret mykt og deilig. 

Redken all soft mega hydramelt leave -in 150ml.: 

KIlder 

https://www.blivakker.no/product/3045029/kerastase-volumifique-bain-volume-shampoo-250ml
https://www.blivakker.no/
https://www.lyko.no/kevin-murphy/kevin-murphy-hydrate-me-shampoo-conditioner
https://www.blivakker.no
https://www.lyko.no/?gclid=EAIaIQobChMIu9yngsj84AIVlRoYCh34BQkYEAAYASAAEgII5PD_BwE
https://www.blivakker.no/products/redken
https://www.blivakker.no/products/sebastian

Ikke sponset .Vi fikk hjelp av Eilin på “lyko” ved Oslo city. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.