Isn’t it romantic

Filmen «Isn’t it romantic» kom ut på Netflix (i Norge) 25.februar, og den ble laget av Netflix.  Noen av skuespillerne i filmer er Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam DeVine og Priyanka Chopra. Både Wilson og DeVine er kjent fra filmene «Pitch Perfect», mens Hemsworth har vært med i «The Hunger Games» og «The Last Song». Chopra er mest kjent for rollen i «Baywatch» i tillegg til at hun vant Miss India World og Miss World i 2000. I tillegg er hun gift med Nick Jonas.

Instagram: @rebelwilson

Selve filmen varer i 1 time og 29  minutter. Den går innenfor sjangerne fantasy, romantikk og komedie. Den ble utgitt 14. februar 2019 i USA.

Filmen handler om en som heter Natalie. Hun har alltid hatet romantiske komedier fordi hun synes det er dumt å fremstille kjærlighet på den perfekte måten. Med årene har hun derfor blitt veldig lite åpen for kjærlighet. En dag blir hun nesten ranet og hun slår hodet sitt veldig hardt. Når hun våkner er hun midt inni sitt verste mareritt, en romantisk komedie. 

Jeg synes at filmen var veldig bra og morsom. Det var flinke skuespillere og handlingen var morsom. Jeg gir terningkast 4 eller 5. Grunnen til at det ikke er terningkast 6 er fordi filmen hadde ikke noe ekstra ved seg. I tillegg synes jeg at det var noen hull i historien. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.