Naturlige ansikts produkter!

Jeg selv opplever at mange ansikts produkter ikke fungerer på huden min, det er litt irriterende. Derfor bestemte jeg meg selv om å finne hjemmelagde ansiktsmasker. Jeg prøvde de fleste jeg fant, men denne her syntes jeg fungerte best.  

Laget av Alice Gjersøe

Papir + tomatPomato 

Det du trenger: 

Tomat, én eller to 

Dopapir/ eller du kan bruke annet tynt papir 

Påføringsbørste 

Liten bolle  

Fremgangsmåte 

Første skyller du ansiktet ditt med lunket vann. Deretter skraper du innholdet i tomaten/ene i bollen. Du påfører tomatrøren på ansiktet med påføringsbørsten. Når du føler at ansiktet er tildekket nok, tar du på dopapir eller tynt papir, og legger på der du har tatt tomatrøren. Så legger du mer tomatrøre  på, deretter legger du mer dopapir. Du kan fortsette til at du føler at du har fått et tykt nok lag. Vent 20 min til det har tørket  

PS. Du behøver ikke å bruke påføringsbørste hvis du ikke har det, bare bruk henda.  

Jeg fant også en annen ansiktsmaske som jeg syntes fungerer godt. Jeg tenkte at egg er veldig bra for kroppen, når man spiser det. Da burde det være bra for huden også. Jeg søkte opp “egg ansiktsmaske” jeg fant en fin ansiktsmaske. Jeg prøvde ansiktsmasken opptil flere ganger, den fungerte hver gang. Den gir naturlig glød, og hjelper mot tilstoppede porer. 

Egg + papir= Peggir 

Dette trenger du: 

Eggehvite/er 1 eller 2 

Dopapir/eller et tynt lag med papir 

Liten bolle 

Påføringsbørste, du trenger ikke men fint om man har. 

Det er samme fremgangsmåte som på “pomato”. Bytt ut tomat med egg, da har du fremgangs måten ovenfor. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.