Ole Gunnar Solskjær

Bilderesultat for manchester united
Foto: http://pngimg.com/download/21866

Ole har blitt satt mye fokus i fotballmedia etter at han har blitt den midlertidige treneren for fotballklubben Manchester United. Hvem Ole Gunnar Solskjær og hva er utvikling i saken?

Solskjær har jobbet som fotballtrener siden 2008. Han er nå på permisjon fra jobben sin som trener for Molde, frem til Manchester United eventuelt finner en annen manager. Fotballfans er sjokkert over hvor bra klubben har gjort det i forhold til under den forrige mangeren, Jose Mourinho.

Ole er også Norges mest kjente og suksessfulle fotballspiller som utenlams profesjonell.

Etter kampen mellom laget sitt Manchester United og PSG som ble spilt den 6.Mars 2019. Manchester vant 3-2 og etter mange skader hos Manchester United var det stort at de vant. I tillegg til at det var 8. dels finale. Dette var stort for Ole fordi dette utgjør en veldig stor sjanse for at han blir Uniteds faste manager.

Wolverhampton slo Ole og Manchester United ut av fa-cupen 16. Mars 2019. målene til Wolverhampton ble skåret sent på kampen av Raúl Jiménez og Diogo Jota. Ole er skuffet og mener det har vært den værtse kampen siden han kom til klubben.

Nyhetetene om Ole Gunnar Solskjær oppdateres ofte så dette er noen av nyhetene til 19.03.19

kildeliste: 

https://www.abcnyheter.no/nyheter/sport/2019/03/17/195561859/wolverhampton-slo-solskjaer-og-manchester-united-ut-av-fa-cupen

Store Norske Leksikon: Ole Gunnar Solskjær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.