Shredsauce

Shredsauce 

Shredsauce er et spill mange spiller. Det går ut på at man er en karakter du skal styre som står på ski, railer og hopper. Vi kommer til å snakke mer om dette videre i teksten. 

Shredsauce ble populært i Oslo i 2015, men folk begynte å spille det mer i 2019. Så det har godt noen år før det begynte å bli inn igjen. Elever på ris skole i Oslo liker spillet og spiller ofte sier de. 

Elever sier at man blir veldig lett avhengig av spillet. Det er noen elever som ofte spiller det isteden for å følge med i timen. Når lærere sier at man skal bruke pc-er, så logger elever inn på Shredsauce og begynner å spille. Når læreren kommer trykker de raskt ctrl T som gjør at det bli laget en ny fane. 

Spillet kommer i forskjellige moduser. Multiplere- online, multiplayer- lokal, singel Player. Man kan også velge mellom ski og snowboard. 

Spillet er veldig ripoff av ett annet spill som heter Steap. Grafikken og momentene til karakteren er forskjellen. Og noen litt andre game physics som vil si at det er mye man kan gjøre som ikke er mulig i virkeligheten.  

Du kan også bruke noe som kalles modes. Det er noe som du kan bruke hvis du vil lære deg triks uten å krasje for eksempel. Da skriver man “dontcrash” i et felt i menyen og du vil kunne øve så my på triks som mulig uten å krasje. Det finnes jo selvfølgelig flere modes enn dette, men det var bare et eksempel. 

Dette bildet har en tom alt-tekst; dets filnavn er 12796422493_53e067b3d3_b.jpg
FOTO: Flickr bruker Camps of champions.

Vi intervjuet en Shredsauce spiller og her er hva han har sagt: 

Hva tenker du om Shredsauce? 

-Shredsauce er morsomt for å droppe arbeid, det er en morsom overlapp fra skolen sier han.  han spiller bare når de får lov til å spille. 

Hvor mange timer spiller du Shredsauce hver dag? 

-Jeg spiller Shredsauce ca. 2 timer hver dag. Noen timer på skolen. Og litt hjemme på mobil versjonen.  

Hvilken verson er best av telefonversonen eller pc versonen? 

Pc versjonen er best fordi det er lettere og man blir mer vant til kontrollene osv 

Hva er favouritt pillet ditt? 

På data er det shredsaucke og high lower. 

På ps4 er det FIFA og Call Of Duty 

Her er en liten video av shredsauce helt på slutten av teksten: https://www.youtube.com/watch?v=6WBkBDBQ68g

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.