TikTok Trenden

TikTok er verdens mest populære “videosnutt-app” for mobiler. TikTok prøver å få folk til å vise fram sin kreativitet, kunnskap og øyeblikk som kan ha betydning for seg selv og andre.TikTok tillater alle slags type mennesker å være skapere direkte fra smarttelefonene sine. Og er forpliktet til å bygge et fellesskap ved å oppmuntre brukerne til å dele sine ideer og kreative gjennomføringer av sine videoer. TikTok har kontorer i Beijing, Berlin, Jakarta, London, Los Angeles, Moskva, Mumbai, São Paulo, Seoul, Shanghai, Singapore og Tokyo. I 2018 var TikTok en av de mest nedlastede appene i verden. TikTok er tilgjengelig for alle over hele verden både for iOS og Android.   

I Kina ble TikTok brukt til det samme.   Å lage og dele korte videoer av deg selv eller noen du kjenner. Douyin ble lansert i Kina i september 2016 og ble tilgjengelig på appstore akkurat som TikTok ett år senere. [6] Det er en ledende kortvideo plattform i Asia, USA og andre deler av verden. I 2018 fikk søknaden popularitet og ble den mest nedlastede appen i USA i oktober 2018. Den 9. november 2017 brukte TikTok sitt hovedselskap, ByteDance, opp til $ 1 milliard for å kjøpe opp appen Musically.  

Det finnes en rekke trender på TikTok, inkludert memes, lip-synk sanger og komedier. Duet er en funksjon som lar brukere legge til sin egen video i en video som en annen bruker har laget med lyden fra det opprinnelige innholdet, har ført til de fleste av disse trendene. Trender og utfordringer er kjempepopulært på TikTok, det var faktisk også det som gjorde appen populært fra starten. Noen av de trendene er for eksempel #posechallenge, #filterswitch, #makeeverysecondcount, #wannalisten #pillowchallenge, #furrywar, #hitormiss.  

Kilder; 

https://en.wikipedia.org/wiki/TikTok
http://www.tiktok.com/en/about

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.