3 enkle og effektive life hacks som faktisk funker!

Life hacks er noe som er blitt populært i det siste. Det går ut på at du kan gjøre noe som er litt vanskelig til å bli enklere. Det kan være hva som helst du kan lage life hacks av, og her er noen av de jeg har plukket ut og som faktisk funker!

Nummer 1: Lag din egen nattbordlampe: (Tid på videoen: 0:00-0:40)

https://www.youtube.com/watch?v=02qyeVI913Y

I denne life hacken kan du lage de helt egen nattbordlampe ved hjelp av: En kopp, en saks, en mobil telefon med blits på og en gul ballong. Du kan jo selvfølgelig bruke en annen farge på ballongen, men det ser best ut i gul. Det første du gjør, som du sikkert har sett i denne videoen, er at du tar koppen og klipper av bunnen med saksen. Deretter stapper du ballongen oppi en av de hullene som nå er blitt laget. Så putter du den oppå blitsen til mobil telefonen din og volla!, du har din helt egen nattbordlampe. Kjempeenkelt å lage og jeg vil sterkt anbefaler deg det.

Nummer 2: Lag din helt egen dipskål!

Det du trenger for denne life hacken er: En bolle/skål, en colaflaske, en ispinne, litt potetgull, litt dip, en lim pistol, en kniv/saks og til slutt en klype. Det første du gjør er å kutte av toppen av colaflasken med en kniv eller en saks. Deretter kutter du av en liten del av en av endene på en ispinne og limer den på midten av klypen. Så limer du fast toppen av colaflasken du nettopp har kuttet, i bunden av skålen/bollen med korken pekende ned. Etter du har gjort det kan du klype fast klypen med den lille ispinne delen på kanten av skålen. Du kan da se på film eller YouTube på mobilen din imens den støtter seg på klypen. Du kan nå nyte en filmopplevelse med dip som du har i den avkuttede toppen på colaflasken og potetgull rundt i skålen. Så enkelt og effektiv å lage og er vært å teste ut.

Nummer 3: Lag din helt egen grønnsakskniv.

Det du trenger for den siste og kanskje den kuleste life hacken er: En pappkniv, to plastikk korker og en lim pistol. Det første man må gjøre er å demontere pappkniven til du bare får selve «kniven». Deretter stikker du en plastikk kork sånn at den sitter fast i den ene enden. Det samme gjør du med den andre korken. Så tar du lim pistolen og limer korkene med lim, slik at kniven blir sittende der. Etter du har latt limet tørke, er du klar for å bruke den. Det ser kult ut og det virker 100%! I tillegg er det lett og effektivt å lage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.