Fitbit har kommet med 4 nye klokker

For ca 2-3 uker siden opplyste fitbit om at de skal komme ut med noen nye aktivitetsbånd. De er i forskjellige farger og størrelser og alle klokkene er vanntette og prisen har sunket. De nye klokkene er: 

Fitbit Versa Lite Edition 

Fitbit Inspire 

Fitbit Inspire HR 

Fitbit Ace 2 

Fitbit Versa Lite Edition 

Fitbit Versa Lite Edition er en begrenset variant av smartklokken versa, som kom ut for ca. ett år siden. Den tydeligste forskjellen på versa og denne lite- versjonen er knappene. Versa Lite-Edition har bare en knapp på siden, noe som gjør den ganske enkel i bruk. I tillegg kommer den i flere farger. 

Instagram: @fitbit 

Fitbit Inspire 

Fitbit Inspire og inspire HR skal erstatte de små og lette armbåndene I Alta-serien. Den kan måle hvor mange trapper du har gått, hvor mange kalorier du har brent og mer. 

Instagram:  @fitbit 

Fitbit Inspire HR 

Fitbit Inspire HR kom ut sammen med Fitbit Inspire. Duoen kom ut for en liten stund siden   og den har ikke fått så mye oppmerksomhet, fordi de ikke lagde en stor kampanje for dette produktet.  

Instagram: @fitbit 

Fitbit Ace 2 

Fitbit Ace 2 er en klokke som er egnet for barn. Foreldrene kan følge med på helsen deres også kan barna lære å sette mål. Som at den måler hvor lenge du sover. Den har en batteritid på 5 dager, og er vanntett.  

Instagram: @fitbit 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.