Mandela effekten


https://www.pexels.com/nb-no/bilde/431994/

Mandela effecten går ut på at man husker noe men men at det er ikke det som skjedde. Det finnes mange eksempler på dette men, nå skal fortelle om noen. f.eks at i et parallelt univers 1000 år i tid har funnet opp en tidsmaskin som har gått tilbake å har har endret en liten ting som kan ha stor forandring i fremtiden. Dette er det jeg skal fortelle om nå.

Monopol er noe mange har spillt. Mange husker «monopolmannen» for sort dress med flosshat, hvit bart og en monokkel på det ene øyet. Men han har aldri hatt den ene monokkelen på den ene høyet.

Mikke mus sine klær er ofte husket som en rød bukse med to gule knapper som blir hengt oppe av to røde buksespenner, men han har aldri hatt to buksespenner. Se bildet øverst

Mange husker den onde heksen i snøhvit si -speil, speil på veggen der. Det egentlige replikken er – magiske speil på veggen der. Dette er en mange husker fordi det er en klassisk film man ser som liten.

Star Wars replikken -Luke, I am your father. er det de fleste husker fra den senen fra star wars v som er den femte. Men den egentlige replikken er – No, I am your father.

We are the champions sangen er utrolig kjent. Sluttsetningen er kjent som -we are the champions………my friend. Mange husker det, men -my friend delen er ikke med. Til og med artisten når han var med i en episode av carpool kareoke ledet av James Corden. Ventet på de 2 siste ordene.

Picashu halen hos de fleste blir husket som en gul hale med sort lyn bakpå men sannheten er at han har ingenting på halen

For masse mere om mandela effekt besøk. 
https://www.alternatememories.com/mandela-effect-list

De vi har snakket om blir også forklart her: 
https://www.youtube.com/watch?v=j3SINIM6ECQ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.