Skateparker i Oslo og Bærum

SKUR13 

Skur 13 ligger ved Aker brygge i Oslo det er en av de mest kjente skate parkene i Norge.  det ble arrangert x games der i 2018. Parken er ganske stor og det er mye forskjellige ting og skate der men det er mest street ting der. 

Bekkestua skatepark 

Bekkestua skatepark ligger i Bekkestua bak Oslo international skole. Parken er kjent for å ha en innehall men også en utepark. De som jobber der er veldig hyggelige og hjelpsome 

Fornebu skatepark 

Fornebu skatepark er en liten park som ligger bak storøya skole. Parken er ganske bra hvis man er en nybegynner siden det nesten aldri er folk der. Hvis man kommer dit ganske tidlig på dagen kan det være noen skolebarn der siden det er rett bak en skole. 

Majorstuen skatepark 

Majorstuen skatepark er en liten skatepark rett foran koluseum kino den er ganske ny åpnet men ganske liten hvis du er ukomfortabel med at folk ser på deg når du skater er det kanskje ikke for deg.

Oslo skatehall 

Oslo Skatehall ligger på Voldsløkka i Oslo og tilbyr innendørs vert, bowl, street med mer – men også utendørs skatearealer for dager med bra vær. Det eneste som er litt dumt er at du må bestille billetter dagen før på nett og det er ganske dyrt.

Hundsund skatepark 

Jordal skatepark 

Jordal ligger i gamlebyen, det tar ikke lang tid å reise dit fra sentrum. For å komme seg til banen på Jordal kan man for eksempel ta bussen til Galgeberg, eller bussen til Kampen kirke. Og fra derfra er det ikke lang og gå til parken 

GSF Skatepark 

GSF Skatepark er en park som ligger ved gamlebyen i Oslo. parken er veldig populær blant skatere den har to deler den ene delen av parken har bowl og den andre delen er en typiske street park med ting som handrails og sånt.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.