Youtube- Jentene

Vi har skrev litt om noen forskjellig Jente-Youtubere. Vi har funnet 5 som vi syntes er ganske underholdene, håper dere liker det.

Saffron Barker 

Saffron Barker er en britisk Youtuber med 1,6 millioner abonnenter. Hun var først kjent for å være med i bandet Born2blush. Men de splittet i 2015. Samme året startet hun Youtube kanalen sin. Hun gjør challenges og hun har også sin egen kleskolleksjon og sminke produkter. Hun har også en bror som lager Youtube videor, han heter Casey Barker. Resten av familien hennes er også ganske aktive i videone hennes.

LaurDIY

Lauren Riihimaki mest kjent som LaurDIY på Youtube. Lauren starten Youtube i 2012 og siden da har hun tjent 8,8 milioner abonnenter. Hun er #1 DIY Youtuber i følge Famous Birthdays. Hun har collabet med mange store Youtubere som Kenzie Ziegler, Superwoman og wengie. Hun har også kommet ut med en musikkvideo til sangen hennes «DIY QUEEN» i 2017.

https://www.instagram.com/laurdiy/?hl=nb

Jaclyn Hill

Jaclyn Hill er en profesjonell makeup artist, hun har også laget sitt eget øyenskyggepalett med selskapet morphe. Etter det har hun collabet med mange andre sminke selskaper. Hun startet Youtube kanalen sin i 2011 og har nå 5,7 million abonenter. Hun har collabet med store Youtube stjerner som James Charles, Kim Kardashian, Jeffree Star og nikkitutorials.

https://www.instagram.com/jaclynhill/?hl=nb

Liza Koshy

Liza Koshy best kjent som Lizzza, hun startet karrieren sin som Viner og hadde over 5 milioner følgere. I 2014 startet hun Youtube kanel sin som nå har fåt 16 millioner abonnenter. Hun er kjent for sine morsome videoer, hun startet først og legge de ut på vine. Hun hadde også et ganske offentlig forhold med David Dobrik, de var sammen i 3 år. Kort tid etter lagde de en emosjonel video der de sier at de slo opp.

SSSniperWolf

SSSniperWolf er en populær gamer på youtube med 14 millioner abonnenter. Hun spiller mest «Call of Duty», men også anime- og videospillkarakter

https://www.instagram.com/p/BumXcxAjHEd/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.