Top 5 morsommeste anmeldelser på offentlige steder i Oslo området!

De 5 beste anmeldelsene  

I Oslo området finnes det mange forskjellige butikker med forskjellig mat varer og tilbud og vi kjenner jo til i dag at det er mange idioter som skrive unødvendige og rare anmeldelser. Hver butikk har et sted på Google hvor man kan skrive en liten anmeldelse. Derfor har vi prøvd å finne de 5 morsomste og rareste anmeldelsene. 

5. Misfornøyd «kjerrring»

Først ut så har vi nummer 5. Denne anmeldelsen kom fra en dame ved navn Vibecke Nilsen når hun var på Bakkekroen på Smestad med sin mor, og man kan trygt si at hun ikke var så veldig happy med servisen: 

4. Har ikke spist der, men….

Den neste anmeldelsen (nr.4) vi skal frem til, er også en som er veldig misfornøyd med hva han har bestilt. Dette foregikk på Mc`Donalds på Gaustad. Patrick Patey sier: 

3. Utestengt

Neste anmeldelse (nr.3) er fra Gard Aanstad som handlet på COOP Vinderen, høres ikke ut som gard er så fornøyd … men tydeligvis hadde de har jo gode pizzabaguetter da.  

2. Rasist med dårlig norsk

Den neste anmeldelsen kommer fra Nawej Papijo (nr.2), det høres ut som han liker maten, men ikke miljøet utenfor … kanskje lære seg og skrive ordentlig før man skal være rasistisk.  

  1. Star Wars- FAIL!

Og til slutt, den beste anmeldelsen vi kunne finne; Denne er fra Solli bowling på Solli, en Starwars fan var misfornøyd med fargevalget på lyssabelen til en av karakterene…. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *