Nasking på Coop Mega

For noen uker siden ble alle elevene ved Ris skole utestengt fra Coop Mega og Rema 1000 i en hel måned. Det var fordi noen elever stjal varer. Naskingen førte til at alle elevene ble utestengt på både Rema og Coop, selv om det bare ble stjålet fra Coop. Dette var en ekstra straff for å vise oss elever at det ikke er greit å stjele. November var en kjip måned, der vi ikke fikk handle mat og drikke på butikkene. Hva kan vi gjøre for at det ikke skjer igjen? 

Konsekvenser 

Verdien av det som ble stjålet var ikke så høy, men dette er fortsatt meget alvorlig. Hvis du er 15 eller over, kan du få prikk på rullebladet som kan føre til at du ikke kan dra til forskjellige land som for eksempel Amerika. Prikk på rullebladet kan også føre til visse jobber du ikke kan få som for eksempel advokat. Hvis du er under 15 kan du ikke få prikk på rullebladet, men bare fordi du er under 15 betyr det ikke at det ikke får konsekvenser. Lærere og foreldre vil bli informert, og alle elevene ved Ris vil bli utestengt fra butikkene på Vinderen. 

Hvis du stjeler vil politiet bli påkalt og det vil sannsynlig få store konsekvenser, så vårt budskap er: IKKE STJEL! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.