Valorant: Tar spillverden med storm

Spillet Valorant er et flerspiller FPS (Første person skyter) spill laget av selskapet Riot. Det sies at spillet er en kombinasjon av spillene Counter-Strike: Global Offensive og Overwatch. Spillet ble annonsert med en trailer på strømtjenesten YouTube den 1 mars 2020 og den 7 april ble spillet lansert som Closed BETA i The United States, Canada, Europa, Russland og i Tyrkia. Fullversjonen av Valorant vil sannsynlig vis komme ut sommeren 2020. 

Hvordan få tak i spillet? 

Valorant er som sagt i Closed BETA som betyr at spillet ikke er ferdig laget, men det går fortsatt an å spille det med en invitasjon fra Riot. Riot vil sende deg en kode gjennom strømtjenesten Twitch som gjør at du kan spille spillet. For å få tak i denne koden/invitasjonen så må du først lage en Riot bruker på nettsiden deres, så må du lage en bruker på nettsiden til Twitch, deretter må du koble Riot brukeren din med Twitch brukeren din og der har gjort det første steget du må gjøre! MEN det er nå den andre og største delen kommer. For å få tak i spillet nå så må du faktisk se live sendinger av Valorant på Twitch! Live sendingene av Valorant det står *Drops Aktivert* på kan gi deg spillet. Det er ingen fast tid du må se på disse live sendingene og det er derfor det er helt tilfeldig om du får spillet eller ikke. Det kan ta så lang tid for få koden som 5 minutter til flere uker! Det kan også hende at du aldri får det! Derfor er det bare en viss mengde som har spillet selv om det er gratis. Grunnen til at spillet er i Closed BETA og du må få en invitasjon får å spille spillet er fordi Riot vil ha tilbakemeldinger om hvor bra eller dårlig spillet er, bugs, forbedringer til spillet,  

Gamemodes/Gameplay

Valorant er jo et flerspiller FPS (Første person skyter) spill. Og hoved gamemoden går ut på at 2 lag på 5 personer kjemper om et område. Det ene laget skal forsvare et område og det andre laget skal prøve og plante en slags bombe der. Hvis det laget som skal plante bomben klarer å plante den kan fortsatt forsvar lage desarmere bomben. Det finnes også forskjellige karakterer du velger mellom, og disse karakterene har forskjellige ferdigheter. Foreløpig har spillet 10 karakterer: Breach, Brimstone, Cypher, Jett, Omen, Phoenix, Raze, Sage, Sova og Viper. Også i starten av en runde kan du kjøpe våpen til karakteren din, men dette koster penger som du tjener av å vinne, drepe og også av å tape.  

Riot

Riot er selskapet som lagde Valorant, men Valorant er ikke det eneste spillet de har laget som tar spillverden med storm. Riot står bak det store spillet League og Legends som i dag er verdens mest populære gruppekampspillet på nettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *