Hvordan Corona-epidemien har påvirket filmindustrien

Corona-pandemien har hatt en enorm effekt på nesten alle industrier, men et av de verste eksemplene er definitivt filmindustrien. Milliarder av dollar har allerede blitt tapt innenfor industrien, og tusenvis av folk er blitt uten jobb på grunn av en stans i filming. 

Lite kunder på kino

HD wallpaper: indonesia, paskal 23 hyper square pasirkaliki ...

Corona-viruset har selvfølgelig hatt en stor effekt på kino, ettersom ingen har fått gå og sett noen filmer der. Selv om mange kinoer nå har begynt å åpne igjen med nye tiltak, er det ikke usannsynlig at folk vil være skeptiske om å gå på kino. Mange vil nok velge å se på strømmetjenester i stedet. I tillegg har mange mindre filmer og serier bestemt seg for å gå for strømmetjenester over kino. Heldigvis vil nok mange filmer med store budsjetter forbli lojale til kinoer, mener Euronews.

Noen kinoer i Norge og andre land har gått for kreative løsninger, slik som drive-in kino. Dessverre tror jeg ikke disse løsningene vil ikke kunne erstatte vanlig kino, og drive in kino er vanskelig å få til i byer. 

File:Bass Hill Drive-in Cinema.JPG - Wikimedia Commons

Vansker med produksjon

Det er nå ekstremt få studioer som filmer, og folk som jobber med etterproduksjon vil snart ikke ha noe å jobbe med. Tusenvis har mistet jobbene sine på grunn av disse tingene, og man har antatt at det tallet vil til slutt nå rundt 200,000. Dette betyr selvfølgelig at mange produksjoner blir utsatt for et senere dato. 

elektronikk, enhet, film

Euronews mener derfor at ekstremt mange vil sikkert prøve å filme utover sommeren, da Corona-pandemien begynner å lette. Det er også sannsynlig fordi sommeren er den beste tiden på året for å filme, med lengere dager og mindre vedlikehold av utstyr. 

For øyeblikket ser det desverre ikke veldig lyst ut for filmindustrien, men vi får se på den lyse siden. Hvis tradisjonell kino og film blir for upopulært, vil andre metoder og typer av filmunderholdning kunne komme seg inn på scenen. Hvem vet hva fremtiden vil ha å tilby av nye og spennende teknologier vi vil kunne kose oss med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *