Rappere som er døde

Mange rappere har død fra 2010 – 2020 dette er de mest minneverdige og kjente rapperne som det ikke gikk så bra med. 

 

Xxx tentation 

Jahseh Dwayne Ricardo Onfroy, (født 23. januar 1998, død 18. juni 2018) kjent under artistnavnet XXXTentacion. Hans gjennombrudd var med singelen «Look at Me» 18. juni 2018 ble Jahseh skutt utenfor en motorsykkelbutikk i Deerfield Beach, Florida. Fire menn har blitt siktet for drapet på XXXTentacion. Per 4. Januar 2019 var alle de siktede pågrepet og avventer dom. 27. juni 2018 ble det holdt en minnestund for XXXTentacion i Florida. Hans mest kjente albumer er ?, revenge, 21xxx, og 17. 

Mac miller 

Malcolm James McCormick (født 19. januar 1992, død 7. september 2018) var en amerikansk rapper fra Pittsburgh i Pennsylvania. Han var bedre kjent under artistnavnet hans Mac Miller. TMZ meldte den 7. september 2018 at Miller var funnet død. Han døde ifølge nettstedet av en overdose. Da Mac Miller var 15 år gammel og kjent som Easy Mac, ga han ut sin første mixtape kalt «But My Mackin’ Aint Easy»(2007). Dette var hans første hiphop-prosjekt, og er ikke tilgjengelig på nettet. 

Juice wrld 

Jarad Anthony Higgins, han var kjent under artistnavnet Juice WRLD eller Juice Wrld (uttales «Juice World»), (født 2. desember 1998, død 8. desember 2019) var en amerikansk rapper, sanger og låtskriver. Han var mest kjent for sangene «All Girls Are the Same», «Lucid Dreams» og «Bandit». 

Lil peep 

Gustav Elijah Åhr (født 1. november 1996, død 15. november 2017), best kjent som Lil Peep, var en amerikansk rapper og sanger. Sangene hans er preget av blant annet hiphop og alternativ rock. Kort tid etter dette begynte Åhr å legge ut musikk på YouTube og SoundCloud. Som 17-åring flyttet Åhr til Los Angeles for å lage musikk, og der ble han bedre kjent med gruppen GothBoiClique. I 2015 utga Åhr sin første mixtape, Lil Peep Part One. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *