3 Netflix serietips

nr 1 – Brooklyn nine nine

I Brooklyn nine nine følger vi det 99ende politidistriktet I Brooklyn 

Hovedpersonen er jake peralta, han er en av de beste detektivene I det distriktet. Han er I konstant kamp med holt som er sjefen over det 99 distriktet. Sammen med resten av distriktet arresterer de kriminelle, det er også masse humor I serien. Jeg vil kalle det for det meste humor og en del faktiske politi sitasjoner. Serien anbefales sterkt, har sett hele serien rundt 4 ganger. Det er ca 22 episoder per sesong og 7 sesonger.  

bedømmelse 10/10 

nr 2 suits 

Suits handler om advokatlivet i New york 

I serien følger vi Harvey Spectre og Mike Ross, Mike og Harvey har en stor hemmelighet, det er at Mike aldri tok advokat utdannelsen, Harvey lo av Mike når han prøvde å bli advokat i Harvey sitt firma. Mike godtok ikke ett nei, han valgte å dele sin spesielle evne til å huske alt. Mike har nemlig fotografisk minne. Han ba Harvey om å ta opp lovboken som var på 6000 sider å begynne å lese en tilfeldig setning, halvveis I setningen begynte Mike å snakke. Mike ramset opp resten av setningen og resten av siden. Harvey ble så overasket at han ga Mike jobben 

(denne handlingen skjer helt I starten og i episode 1, no spoilers) 

bedømmelse 7,5/10 

Man må konsentrere seg veldig for å skjønne hva som skjer i serien. Når man klarer å sitte stille å fokusere på serien er den utrolig bra. Anbefales for folk med god konsentrasjon og folk over 15. 

Nr 3 –White collar 

I serien følger vi Peter burk og Neal caffrey 

Peter er en etterforsker i White collar avdelingen i New york. Neal er en dømt forfalskningstyv og svindler. Neal ble tatt ut av fengsel av Peter for å hjelpe med saker, og med Neals ekspertise løser de nesten alt. I serien har Peter vanskeligheter med å stole på Neal.

bedømmelse 8,5/10  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *