Hvordan var det å starte på skolen/jobb igjen?

Noen synes det kanskje var greit å begynne med å stå opp tidlig og komme seg på skoen eller jobben for den sagt skyld, mens for andre var det kanskje ikke så veldig gøy.

Hvordan var det å begynne på skolen igjen etter ferien? 

-Jeg syntes det var spennende og begynne på skolen igjen og se alle vennene mine igjen. Og jeg synes også det var greit og begynne med vanlige rutiner igjen. 

Gledet du deg eller gruet deg til å begynne igjen? 

-Jeg gledet meg mest, men gruet meg også litt til prøver og litt sånn forskjellig. 

Hva gruet du deg til og hva gledet du deg til? 

-Jeg gledet meg mest til å se alle sammen igjen, men gruet meg mest til anmerkninger, sa de fleste elevene på Ris skole. 

Har du tenkt til å gjøre noe annerledes i år enn i fjor? 

-Jeg tror at jeg skal fortsette med det jeg gjør bra og jeg skal øve mer på det jeg ikke kan. Jeg skal også følge med ekstra godt i timene for å få med meg alt det vi skal lære. 

Så hva fant vi ut av? 

Så, etter intervjuet fant vi ut av at de fleste gledet seg mest til å begynne på skole igjen. Vi fant dessverre ingen voksne som hadde tid til et intervju, men vi er ganske sikre på at de gledet seg til å komme tilbake på jobb igjen etter en etterlengtet ferie. De få tingene folk gruet seg mest til hva sånne småting som anmerkninger, prøver osv, men ellers var alt helt greit. Og noe annet positivt var at det ikke var noen som gruet seg til skolen pga at de blir plaget eller utestengt, så det er veldig positivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *