Hvordan er det å ha fysak som valgfag?

I denne teksten får du vite mer om hva som skjer i valgfaget Fysisk Aktivitet og Helse. Vi har intervjuet Magnus Strand Mortensen fra 8G. 

Intervjuet

Første spørsmål spurte vi Magnus, «Hva fikk deg til å velge Fysak som ditt valgfag?» Han svarte etter en tenkepause, «Det er gøy å være i aktivitet.» Neste spørsmål spurte vi han hvilken aktivitet han syntes har vært gøyest så langt, svaret hans var at han likte rugby godt, fordi det er en gøy lagsport. Tredje spørsmål som vi spurte var, «Hvilke leker eller aktiviteter håper du å gjøre mye av i fysak timene?». Han brukte ikke lang tid på å svare, «Fotball, fordi jeg spiller fotball i fritiden og der en god aktivitet.» Spørsmål fire var om han syntes fysak var morsomt så langt og hvorfor. Magnus stirret opp i luften og sa, «Ja, jeg syntes det er gøy fordi jeg liker idrett.» Vi fortsatte intervjuet med å spørre om han føler seg i bedre form etter at han begynte med fysak. Magnus svaret uten usikkerhet, «Nei, vi har ikke begynt å  trene så mye enda og jeg går mye på fotball fra før av.» Vårt sjette spørsmål var, «Er disse fysak timene annerledes i forhold til de på barneskolen, og hvorfor?» Magnus tenkte seg litt om og sa,»Ja, disse fysak timene er lengre og morsommere siden det er variasjon på lekene.» Det siste spørsmålet vi spurte var om han ser frem til å ha fysak som valgfag i en lang periode. Magnus reiset seg opp fra benken og svaret, «Ja, fordi fysak er gøy og det er bra å holde seg i form!»

Ut ifra det vi fikk vite fra de intervjuene, var at de likte faget og at de vil bli på fysak. Alle hadde forskjellige favorittaktiviteter i fysaken som viser at det er mye forskjellig de gjør på fysak. Valgfaget passer best for de som liker å trene og å være i aktivitet, men også for de som bare vil ha det gøy! 

Skrevet av William, Malachy og Espen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *