Er dette den nye Mac Pro?

I april 2017 snakket Apple lederne Craig Federighi og Phil Schiller med flere journalister hvor Apple sa at de jobber på en ny oppgradert Mac Pro til sine brukere som trenger den til litt mer avanserte oppgaver. 

Laget av Martin Alexander Lie Tinde og Ludvig Skarstein Lind

Apple utvikler et nytt Program til det nye Mac Pro system som vil gjøre noen nye og bedre oppgraderinger for å fylle behovene til Apple Pros brukerbase. De vil komme med en ny Apple merket “Pro display”. 

Apple sa i 2017 at de kanskje skulle revurdere ideen sin om Mac Pro, en oppgave som tar lengre tid enn et år å fullføre. Den nye Mac Pro skal lanseres på et tidspunkt i 2019, men nøyaktig tidspunkt er fremdeles ikke kjent. 

Apple har et team som arbeider på Mac Pro, som blir lagd for kunder som trenger en litt kraftigere pc. Ifølge Schiller og Federighi er Apple forpliktet til å lage en pc som har et system som kan bruke VR bra, og som kan kjøre høy kvalitet på filmer og filmredigering. Apple har også et såkalt Pro Workflow Team for å gjøre Mac Pro best mulig for alle brukere.  
 

Ifølge MacRumors har Apple tenkt til å lage en forhåndsvisning av den nye Mac Pro, men de har ingen bestemt dato enda. Den nye Mac Pro’en kommer sannsynligvis til å bli ca 80 cm med 6K oppløsning og får helt fantastisk bildekvalitet. PC-skjermen skal heller ikke ha noen ramme rundt seg. Det er på tide å lage en ny Mac Pro siden den ikke har blitt oppgradert den siden 2013! 

Kilder: https://www.macrumors.com/roundup/mac-pro/

https://www.macrumors.com/2019/02/20/apple-mulling-preview-mac-Pro-wwdc/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *